Disney Junior
16:10 - 14.06.2023 / tv-sarjat / Findance
Pieni merenneito inspiroi uutta Ariel-sarjaa
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Disney on antanut vihreää valoa pienille lapsille suunnatulle animaatiosarjalle nimeltä Disney Junior's Ariel, joka on saanut inspiraationsa Pienestä merenneitosta tutusta hahmosta.

Uudessa sarjassa nähdään nuori Ariel ja joukko tuttuja hahmoja, kuten kuningas Triton, Ursula, Sebastian ja Kampela, sekä joukko uusia hahmoja.

Disney Junior's Ariel debytoi Disney-alustoilla maailmanlaajuisesti vuonna 2024, ja sen tavoitteena on hurmata nuoret katsojat taianomaisilla vedenalaisilla seikkailuilla.

Ihastuttava matka Arielin kanssa

Sarja sijoittuu lumoavaan ja karibialaishenkiseen Atlantican vedenalaiseen valtakuntaan, ja siinä seurataan Arielia hänen jännittävillä ja hauskoilla merenneitoseikkailuillaan ystäviensä kanssa.

Uteliaisuutensa vuoksi Ariel löytää meren ulkopuolisesta maailmasta aarteita, kuten hatun, kumiankan ja vispilän, joita hän kerää ja varjelee kristalliluolassaan. Nämä aarteet osoittautuvat usein hyödyllisiksi ongelmien ratkaisemisessa ja muiden auttamisessa.

Jokaisen löydön myötä Arielin ilo säteilee hänen hohtavan ja värejä vaihtavan merenneidon pyrstönsä kautta, joka heijastaa hänen tunteitaan. Disney Juniorin Arielin luvataan olevan täynnä karismaa ja innovatiivisia ideoita.. Hän kasvaa omaksi itsekseen ja oppii arvostamaan ja tutkimaan ympäröivää maailmaa sekä käyttämään ääntään muiden innoittamiseen.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!