Findance.com
02:10 - 07.06.2023 / viihde / Findance
Instagram-pepputähti Karina Irby nettitrolleja vastaan: "Se on heidän ongelmansa"

Kehopositiivinen vaikuttaja Karina Irby on kertonut, miten hän torjuu trollien kritiikin ja negatiiviset kommentit, kertoo Daily Star.

Sen sijaan, että hän ottaisi loukkaavat kommentit sydämelleen, hän tuntee empatiaa trolleja kohtaan ja ymmärtää, että nämä saattavat käsitellä omia henkilökohtaisia ongelmiaan.

Voimakkaassa kannanotossa 33-vuotias uimapukusuunnittelija julkaisi Instagramissa suorasukaisen bikinikuvan, jossa hän juhlii luonnollisia poimujaan ja ihon rakennettaan eloisassa kaksiosaisessa uimapuvussa.

Voimaa antava kuva

Rantakuvassa Karina syleilee itsevarmasti ainutlaatuisia piirteitään, joita trooppisen kuviollinen bikini korostaa.

Hän lisäsi kuvaan viivakoodigrafiikan, johon liitetään sanat "limited edition", mikä vahvistaa hänen yksilöllisyyttään.

Muistutus itsearvosta

Kuvatekstissään australialaisvaikuttaja jakoi voimakkaan viestin, jossa hän muistutti seuraajiaan siitä, että negatiiviset mielipiteet omasta vartalosta heijastavat niitä ilmaisevien henkilöiden epävarmuutta ja ongelmia.

Hän korosti, että todella onnelliset ja itsevarmat ihmiset eivät lähde jättämään negatiivisia kommentteja toisten postauksiin.

Karina kannusti yleisöään muistamaan, että kaikki heidän saamansa negatiiviset mielipiteet eivät heijasta heidän arvoaan, vaan pikemminkin niitä esittävien henkilöiden epävarmuutta.

- Seuraavan kerran, kun joku katsoo sinua oudosti tai kun hänellä on mielipide, jota et ole koskaan pyytänyt, muista, että se on hänen ongelmansa. Ei sinun.

- Sinä olet mahtava! Sinä kukoistat! Olet rajoitettu painos!

Runsaasti tukea

Karinan viesti sai runsaasti tukea: lukuisat käyttäjät ilmaisivat olevansa samaa mieltä hänen viestistään.

Monet kiittivät hänen itserakkauttaan ja positiivista näkemystään ja tunnustivat sen vaikutuksen, joka on sillä, että loukkaantuneet ihmiset yrittävät satuttaa muita.

Kommenttiosio oli täynnä rohkaisun, ystävällisyyden ja arvostuksen sanoja Karinan voimaannuttavaa näkökulmaa kohtaan.

Inspiraatio itserakkauteen

Karina Irbyn kieltäytyminen antamasta trollien negatiivisuuden vaikuttaa itseensä toimii inspiraationa muille syleillä kehoaan ja vaalia itserakkautta.

Hänen viestinsä muistuttaa meitä siitä, että meillä on valta määrittää itsearvomme ja että muiden mielipiteet eivät määrittele meitä.

Edistämällä positiivista asennetta ja rohkaisemalla ystävällisyyteen Karina on edelleen itseluottamuksen ja itsehyväksynnän majakka seuraajilleen.