Findance.com
18:10 - 02.06.2023 / viihde / Findance
Instagram-äiti hehkuttaa kauneusleikkauksia - Matka köyhyydestä luksukseen
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Äitiys on matka, joka saattaa olla täynnä haasteita ja kysymyksiä itsestä ja uusista rooleista.

Jennifer Ferguson, sisustussuunnittelija, äiti ja Instagram-somevaikuttaja, on kuitenkin löytänyt tasapainon monien rooliensa välillä.

Fergusonin polku ei ole ollut helppo, mutta hän on osoittanut, että naisen ei tarvitse valita uransa ja perhe-elämän välillä, kertoo The Sun.

Kauneusleikkaukset osa naisellisuutta

Vaikka Ferguson on saanut osakseen kritiikkiä ja vihapuhetta, hän seisoo omien valintojensa takana. Hän pitää kauneudenhoitoja ja kauneusleikkauksia osana naiseutta ja itsevarmuutta.

Fergusonin mukaan on tärkeää normalisoida naiseus äitiyden ohella. Hän haluaa jakaa oman tarinansa ja rohkaista muita naisia elämään itselleen uskollisina.

Elämä ennen ja nyt

Ferguson kasvoi köyhissä oloissa ja sai ensimmäisen lapsensa 19-vuotiaana.

Nyt, 13 vuotta myöhemmin, hän asuu suuressa, kauniissa kodissa upstate New Yorkissa yhdessä aviomiehensä, markkinointiyrityksen perustajan Stephen Donnellyn, ja neljän poikansa kanssa. Lisäksi perheeseen kuuluu kolme lemmikkiä.

Vaikka Fergusonin elämä oli ennen vaikeaa, hän nauttii nyt luksuksesta, shoppaillen muun muassa Gucci-, Louis Vuitton-, Prada- ja Yves Saint Laurent -merkkisiä tuotteita.

@jenjferguson #NeverStopExploring #travel #stlucia #ocean #fyp #transition #beachvibes #bath

Jennifer Fergusonin ura ja yritykset

Fergusonin ura ei rajoitu vain sosiaaliseen mediaan, vaan hän on mukana useassa liiketoiminnassa.

Hän työskentelee sisustussuunnittelijana omassa rakennusyrityksessään Atlas James Constructionissa ja pitää lisäksi omaa vaateboutiquea nimeltä Iza & Co.

Somevaikuttajana

Ferguson on saavuttanut suurta suosiota somessa, vaikka onkin saanut osakseen outoja pyyntöjä ja vihapuhetta.

Hän on ottanut roolin käyttää julkista asemaansa normalisoidakseen kauneushoidot ja -leikkaukset sekä tehdäkseen lopun ennakkoluuloista.

- Haluaisin, että ihmiset ymmärtävät, että kauneusleikkaukset eivät ole luonnollisia, mutta olen täysin sinut asian kanssa, koska se on oma kehoni. Olen erittäin avoin ja ylpeä, Ferguson kertoi The Sunille.

@jenjferguson Take me back #stthomas #ritzcar #fyp #foryoupage #momtok #ocean Desire - Vintage Culture & Kiko Franco Remix - Bob Moses & ZHU

Jennifer Fergusonin tulevaisuudensuunnitelmat

Fergusonin suunnitelmissa on jatkaa avointa linjaa julkisuudessa ja haaveissa on oma tv-sarja.

- Haluaisin oman reality-ohjelman, hän paljastaa The Sunille.