Rob Latour / Shutterstock / AOP
06:10 - 03.06.2023 / elokuvat / Findance
Ryan Gosling tunnustaa: "Minussa ei aluksi nähty luonnollisia pääosanesittäjän ominaisuuksia"

Pian Barbie-elokuvassa Kenin roolissa nähtävä Ryan Gosling antoi hiljattain faneilleen kurkistuksen näyttelijäntaipaleeseensa GQ:n kansijutun haastattelussa.

Gosling, joka tunnetaan roolistaan ikonisessa vuoden 2004 The Notebook – Rakkauden sivut -elokuvassa, keskusteli ohjaajan ainutlaatuisesta syystä valita hänet näyttelijäksi ja hänen kehittyneestä näkemyksestään näyttelemisestä.

Gosling paljasti, että elokuvan ohjaaja Nick Cassavetes ei valinnut häntä, koska hän sopi perinteiseen pääosanesittäjän muottiin.

Cassavetes näki Goslingin näyttelijäntyössä jotain erilaista, joka kiehtoi häntä.

Ryan Gosling muistelee GQ:lle: "Ohjaaja Nick Cassavetes sanoi minulle suoraan: 'Se, että sinulla ei ole luonnollisia pääosanesittäjän ominaisuuksia, on syy, miksi haluan sinut pääosanesittäjäkseni.""

Purkautumiskeino

Näyttelijä kertoi myös, että hän käytti näyttelemistä aluksi purkautumiskeinona henkilökohtaisille kokemuksilleen.

Gosling vertasi sitä eräänlaiseen terapiaan ja selitti: "Yritin löytää paikan, johon laittaa kaikki nämä asiat, joita minulle tapahtui. Ja näistä elokuvista tuli keinoja tehdä se, kuin aikakapseleita."

Hän korosti tehneensä tällöin elokuvia ensisijaisesti itseään varten välittämättä siitä, arvostavatko muut niitä vai eivät.

Käsitys muuttunut

Goslingin käsitys urastaan on sittemmin muuttunut. Nyt hän suhtautuu näyttelemiseen pragmaattisemmin ja pitää sitä pikemminkin työnä kuin terapiana.

"Suhtaudun siihen nyt enemmän työnä, enkä niinkään terapiana. Se on työtä, ja uskon, että tavallaan se antaa minulle mahdollisuuden olla siinä parempi, koska se häiritsee minua vähemmän", hän totesi.

Kaksimieliset suomalaiset ansaitsevat oman Spotify-soittolistansa! - vanha Portion Boys, Petri Nygård, DJ Jorma... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!

artikkelin avainsanat:
Nick Cassavetes Ryan Gosling The Notebook


Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!