Findance.com
14:10 - 01.06.2023 / viihde / Findance
Ella, 19, saa huomauttelua rinnoistaan
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

19-vuotias TikTok-vaikuttaja Ella on kertonut, kuinka hän saa usein outoja kommentteja suurien rintojensa vuoksi, raportoi The Sun.

Naiset ehdottavat hänelle rintojen pienennystä ja miehet tekevät outoja huomioita rintojen koosta.

Ella aloitti videonsa sanomalla: "POV: Sinulla on isot rinnat" tarkoittaen ottamalla näkökulman isorintaisen naisen vinkkelistä.

Kommentit ja käyttäytyminen

Ella kertoi, että jotkut naiset katsovat hänen suurta poveaan ja kannustavat häntä leikkaukseen. Hän jakoi kuvan satunnaisesta naisesta ja kertoi, että naiset usein sanovat hänelle: "Sinun pitäisi pienentää rintojasi."

Tämän lisäksi Ella jakoi kuvapankkiotoksen keski-ikäisestä miehestä ja kertoi, että tällaiset miehet usein tekevät hyvin tökerön huomautuksen hänen ulkonäöstään suurien rintojensa vuoksi. Hän väitti, että vanhemmat miehet usein katsovat hänen rintaansa ja sanovat: "Olet hyvin kypsä ikäiseksesi."

Ella selitti myös, että suuret rinnat voivat aiheuttaa ongelmia muiden tyttöjen ja heidän poikaystäviensä kanssa. Hän jakoi kuvan onnellisesta parista ja väitti, että naiset usein pakottavat poikaystävänsä lopettamaan hänen seuraamisensa sosiaalisessa mediassa.

@el1abee #greenscreen Miami, My Amy - Keith Whitley

Vaikeudet ja somekommentit

Ella jakoi lisäksi kuvan tytöstä, jolla on pienemmät rinnat kuin hänellä. Hän väitti, että tällaiset tytöt katsovat hänen rintojaan ja vitsailevat: "Anna minullekin vähän."

Lopuksi Ella selitti, että paitsi että hän saa outoja kommentteja ja ihmisten käyttäytyminen on outoa, suuret rinnat tekevät myös hänelle hankalaksi löytää sopivia rintaliivejä. Hän jakoi kuvan alusvaateliikkeen kahdesta naisesta, jotka sanovat hänelle: "Valitettavasti meillä on vain kokoon 40DD asti."

Monet samastuvat Ellaan ja toiset kommentoivat jakaakseen sympatiansa hänelle.

Eräs TikTok-käyttäjä kommentoi: "Oi voi, tuo keski-ikäisen miehen kommentti inhottaa minua, koska olen nähnyt sen tapahtuvan omien silmieni edessä."

@el1abee

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

artikkelin avainsanat:
naiskauneutta rinnat TikTok
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!