Findance.com
02:10 - 02.06.2023 / viihde / Findance
TikTok-vaikuttaja kertoo rintaleikkauksestaan - Nännipaljastus yllätti monet

TikTok-vaikuttaja Gracie Collis on jakanut sosiaalisessa mediassa kokemuksistaan ja havainnoistaan rintojen suurennusleikkauksen jälkeen.

Suositulla TikTok-tähdellä oli paljon henkilökohtaisia oivalluksia jakaa seuraajiensa kanssa leikkauksen jälkeisestä elämästään, mukaan lukien oppimansa asiat ja kokemansa muutokset.

Korostaen rintaliivien käytön tärkeyttä

Hopeisen toppinsa ja mustien pyöräilyshortsiensa kanssa Collis puhui avoimesti leikkauksen jälkeisestä elämästään, erityisesti korostaen rintaliivien käytön tärkeyttä leikkauksen jälkeen.

Hän paljasti, että hänen nänninsä ovat muuttuneet herkemmiksi toimenpiteen jälkeen, mikä yllätti monet hänen seuraajistaan.

Arvostelun käsittely ja henkilökohtaisten valintojen korostaminen

Collis otti esiin myös arvostelun, jota hän on kohdannut toimenpiteen jälkeen, varoittaen seuraajiaan, että ihmiset valitettavasti arvostelevat heidän valintojaan.

Hän kuitenkin rohkaisi seuraajiaan asettamaan henkilökohtaiset toiveet yhteiskunnallisten tuomioiden edelle, suositellen: "Tee se itsellesi, ei heille."

@gracie_collis People do love to judge ey #fyp #JustDanceItOut #plasticsurgery So I Want You ft Kylie M Bailey - Bobcat Goldwav

Seuraajien reaktiot

Collisin julkaisu herätti keskustelua hänen seuraajiensa keskuudessa. Useat TikTok-käyttäjät jakoivat ajatuksiaan kommenttiosiossa.

Yksi katsoja kirjoitti: "Olen eniten yllättynyt herkemmästä osasta, oletin sen olleen päinvastoin. Mutta on hienoa, että se ei ole."

Toinen seuraaja ilmaisi harkitsevansa rintojen suurennusta vastauksena Collisin avoimeen keskusteluun.

@gracie_collis Can you spot them? What do you guys think? #tattoos Area Codes x Pony by L BEATS - DJ L BEATS