Findance.com
02:10 - 01.06.2023 / viihde / Findance
Kahden lapsen äidistä tuli Instagram-kurvihottis

Instagram-vaikuttaja Sophie Mai, 32, on paljastanut saavansa lukuisia viestejä päivittäin ihmisiltä, jotka ihailevat hänen vartaloaan.

Kahden lapsen brittiäiti on luonnostaan lahjottu tiimalasivartalolla, joka usein kiinnittää huomiota.

Ennen nuorimman lapsensa syntymää hän oli pakkomielle olla laiha. Nykyään hän kuitenkin arvostaa luonnollista "täyteläisempää" vartaloaan.

Alusvaatekuva sai huiman suosion

Sophie Mai muisteli The Sunille: "Huomasin sosiaalisessa mediassa naisia, joilla oli samanlaiset kurvikkaat vartalot kuin minulla, ja olin ihmeissäni. Ajattelin, että kaikki rakastavat heitä ja he ovat niin itsevarmoja, joten päätin, että minulla ei ole mitään menetettävää, ja lopulta julkaisin alusvaatekuvan kaksi viikkoa synnytyksen jälkeen."

Hänen yllätyksekseen tämä julkaisu keräsi eniten rakkautta, mitä hän oli koskaan saanut.

"Saan tuhansia viestejä ja kommentteja päivittäin ihmisiltä, jotka ihailevat vartaloani, joten todella uskon, että ihmiset viimein ymmärtävät, että se on normaalia," hän lisäsi.

@smai_xo Now this, this is a bikini body … #fyp #bikinibody #DidYouYawn Show me your bikini body - ErinSamjo

Sophie haluaa rohkaista muita naisia

Sophie Mai nauttii itsevarmuudestaan ja toivoo rohkaisevansa muita naisia tekemään samoin. Hän rakastaa bikinien käyttämistä ja asujen valitsemista, jotka korostavat hänen kurvejaan.

"Pidän huomiosta netissä, se on osa työtäni. Se on avannut minulle suuria mahdollisuuksia suurten brändien kanssa," Sophie Mai selitti The Sunille.

Kuitenkaan kaikki Sophien saamat kommentit eivät ole positiivisia. On ollut tilanteita, joissa ihmiset ovat syyttäneet häntä kuvien manipuloimisesta. Siitä huolimatta Sophie ei anna negatiivisuuden vaikuttaa itseensä ja esittelee ylpeänä kurvinsa.

Hän totesi The Sunille: "Olen oppinut, että oli miten oli, ihmiset tuomitsevat ja vihaavat sinua riippumatta siitä. Vastalauseeni on aina, että he ovat kateellisia ja epävarmoja, mitä teen, ei pitäisi loukata ketään, ja jos se loukkaa, vieritä vain ohitse."

Sophie Main viesti kehon positiivisuudesta ja itsensä hyväksymisestä resonoi monien kanssa, kun hän jatkaa naisten inspiroimista omaksumaan luonnolliset vartalonsa.

@smai_xo Well I was always taught to be honest #fyp #viral #EndlessJourney #football original sound - Sophie Mai