Backgrid / AOP
08:02 - 31.05.2023 / viihde / Findance
Al Pacino, 83, saa lapsen - Tältä näyttää 29-vuotias äiti

Hollywood-legenda Al Pacino, 83, odottaa lasta 29-vuotiaan tyttöystävänsä Noor Alfallahin kanssa.

Alfallahin kerrotaan olevan jo kahdeksannella kuukaudella, ja näin ollen laskettu aika on vain kuukauden päässä.

Pacinon pitkä ja monivaiheinen rakkauselämä

Pacino on ollut aiemmin suhteessa kahden eri naisen kanssa, joista hänellä on yhteensä kolme lasta. Beverly D'Angelon kanssa hänellä on kaksi lasta ja Jan Tarrantin kanssa yksi.

Alfallah on ollut aiemmin suhteessa muun muassa Mick Jaggerin ja miljardööri Nicolas Berggruenin kanssa.

Al Pacino - Noor Alfallah
Al Pacino & Noor Alfallah - Kuva: The Hollywood JR / Backgrid / AOP

Isyys myöhäisessä iässä: haasteita ja iloja

Al Pacinon uutinen tulevasta isyydestä herättää keskustelua siitä, mitä myöhäinen isyys merkitsee niin isälle itselleen kuin lapsellekin. Vaikka Pacino on ylittänyt jo 80 vuoden rajapyykin, hän ei ole ainoa ikääntynyt julkkis-isä. Esimerkiksi Robert De Niro sai lapsen ollessaan 79-vuotias.

Myöhäinen isyys voi tarjota monia etuja. Ikä tuo usein mukanaan elämänkokemusta, taloudellista vakautta ja emotionaalista kypsyyttä, jotka voivat hyödyttää vanhemmuutta. Lisäksi, kuten Pacinon tapaus osoittaa, myöhäinen isyys voi olla merkki siitä, että henkilö pitää itseään fyysisesti ja henkisesti terveenä, aktiivisena ja elinvoimaisena.

Toisaalta, isän korkea ikä tuo mukanaan myös haasteita. Pacino täyttäisi 100 vuotta, kun lapsi saavuttaa aikuisuuden 18-vuotiaana. Tämä tarkoittaa, että Pacinon on mahdollisesti hankalampi olla läsnä lapsensa elämän tärkeissä vaiheissa vanhemmiten. Lisäksi, terveydelliset riskit voivat kasvaa iän myötä.

Mutta kaikesta huolimatta, Pacinon uutinen osoittaa, että rakkaudella ja perheellä ei ole ikärajaa. Se muistuttaa meitä siitä, että elämä voi yllättää meidät milloin tahansa, ja että on tärkeää omaksua nämä yllätykset ilolla ja avoimuudella.