Findance.com
09:45 - 25.05.2023 / viihde / Findance
Startup-yritys jakaa ilmaiseksi 4K-televisioita - Ikävä yksityiskohta karkottaa monet
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Pluto TV -suoratoistoyhtiön Viacomille myynyt Ilja Pozin ansaitsi kaupasta kasan rahaa, ja nyt hänellä on tekeillä uusi startup nimeltään Telly.

Telly haluaa Varietyn mukaan lähettää ihmisille tuhansia, ja Pozinin kaavailuissa lopulta miljoonia ilmaisia, 55-tuumaisia ja 4K-tarkkuudella varustettuja televisioita.

Ei kuitenkaan hyväntekeväisyyttä

Hyväntekeväisyyttä Pozin ei kuitenkaan ole harjoittamassa, sillä televisiot ovat mainosrahotteisia.

Televisioiden mukana toimitetaan toinen, yhdeksäntuumainen näyttö, josta television ilmaiseksi saanut asiakas joutuu katselemaan mainoksia, joista Telly saa puolestaan rahaa.

Kakkosnäyttö on yhdysrakenteisena kiinni 55-tuumaisen television alaosassa. Siitä voi katsella mainosten lisäksi myös uutisia, urheilutuloksia, säätietoja ja pörssikursseja. Näyttö taipuu myös pelien pelaamiseen.

Mainoksia jatkuvasti

Mainokset ovat kuitenkin nähtävillä jatkuvasti alanäytön oikeassa laidassa riippumatta siitä, missä käytössä televisio tai alanäyttö kulloinkin on.

Projekti on jo käynnissä, ja Tellyllä on varausjärjestelmä sivustolla freetelly.com. Ainakin vielä tässä vaiheessa televisioita on saatavilla vain yhdysvaltalaisille kuluttajille.

artikkelin avainsanat:
Ilya Pozin oudoimmat tech televisio Telly