Findance.com
10:10 - 20.05.2023 / maailmalta / Findance
Koulu alkoi sakottaa vanhempia jokaisesta myöhästymisminuutista - opettajat hyötyvät

Opettaja Kristin Evans oli hämmästynyt saadessaan 116 dollaria (noin 107 euroa) "lastenvahtipalkkiota" luokastaan yliajalle jääneestä oppilaasta.

TikTokissa vaikuttava Evans kertoo sosiaalisessa mediassa kuinka hänen koulunsa veloittaa vanhemmilta noin 1,90€ jokaisesta minuutista, jonka he ovat myöhässä noutamaan lapsiaan.

Evans, joka ei tiennyt tästä säännöstä, ei voinut uskoa yllätystään, kun koulun johtaja antoi hänelle nipun rahaa koulupäivän päätteeksi.

Yli seitsemän miljoonaa kertaa katsotussa videossaan Evans sanoi: "Tämä on ensimmäinen kerta ja se tuntuu oudolta".

Uusi myöhästymissakko hyödyttää opettajia

"Olen ollut julkisessa koululaitoksessa yli 10 vuotta ja odottanut säännöllisesti 20-30 minuuttia koulun päättymisen jälkeen oppilaita, joiden vanhemmat tulivat hakemaan heitä. Tämä myöhästymissakkopolitiikka on uuden kouluni hyväksymisohjeissa.

Tämä ei myöskään ole ensimmäinen, toinen tai kolmas kerta, kun he ovat myöhästyneet yli 20 minuuttia ilman ilmoitusta tai viestintää, mutta tämä oli ensimmäinen kerta, kun heille veloitettiin myöhästymismaksu."

Evans selitti, kuinka hän oli pakkaamassa laukkujaan lähteäkseen päivän päätteeksi, kun koulun johtaja tuli luokse ja ojensi hänelle nipun rahaa.

"Hän vain käveli luokseni ja antoi minulle 116 dollaria," Evans lisäsi.

"Hän sanoi, että se johtui siitä, että yksi puolipäiväoppilaistani haettiin lähes tunnin myöhässä, ja me saamme palkkaa 2 dollaria minuutissa jokaisesta minuutista, jonka he ovat myöhässä."

@mrs._evans #publiceducation This late pick up policy is in my new school's admission agreement. #privateschool original sound - Kristin Evans

Reaktioita sääntöön

Kommentoidessaan sääntöä, yksi käyttäjä sanoi: "Se on mahtavaa, että saat sen itse! Tuntuu siltä, että jotkut koulut pitäisivät sen."

Toinen käyttäjä lisäsi: "Saakoot maksaa!"

Kolmas käyttäjä sanoi: "Kaikki, jotka sanovat, että on väärin veloittaa, ovat juuri niitä ihmisiä, jotka saapuvat myöhään. Olin opettaja ja samat vanhemmat olivat myöhässä joka päivä."

Yksi käyttäjä lisäsi: "Kyllä, lastenhoitajana ymmärrän tämän täysin."