Teemu Riihelä / Verkkokauppa.com
16:10 - 15.05.2023 / viihde / Findance
Verkkokauppa.com ja Wolt toimittavat nyt ympärivuorokautisesti kotiin
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle vapun paras Spotify-soittolista, tallenna täältä

Verkkokauppa.comin Helsingin myymälä avaa ovensa ympärivuorokautiseen asiointiin alkaen 15. toukokuuta.

Myymälässä voi tehdä ostoksia niin päivällä kuin yölläkin, ja asiakkaiden tilaukset voi noutaa tai saada kotiin kuljetettuna milloin tahansa.

Tämän mahdollistaa uusi yhteistyö Woltin kanssa, jonka myötä kotiinkuljetukset laajenevat 24/7-palveluksi Helsingissä 13 kilometrin säteellä myymälästä.

Kotiinkuljetuksia tarjolla myös yöllä

Verkkokauppa.comin ja Woltin yhteistyö laajenee ja tarjoaa nyt kotiinkuljetuksia ympäri vuorokauden Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

Uusi jakelualue kattaa yhteensä 83 postinumeroaluetta, joiden piirissä asuu yli 600 000 ihmistä.

Tämän seurauksena Verkkokauppa.comin Tunnin kotiinkuljetus on saatavilla nyt milloin tahansa.

- Verkkiksen pikakuljetukset on otettu vastaan erittäin hyvin, ja näemme kysynnässä selkeää kasvua. Tuplasimme juuri Tunnin kotiinkuljetuksen toimitusalueen, ja tavoitteenamme on olla mahdollisimman monen suomalaisen ensisijainen ostospaikka kellonajasta riippumatta, sanoo Pekka Litmanen, Verkkokauppa.comin myyntijohtaja.

Uudistus vastaa asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin

Verkkokauppa.comin toimitusjohtaja Panu Porkka näkee uudistuksen osana kaupan alan muutosta, jossa asiakkaiden ostokäyttäytyminen ja tarpeet ovat muuttuneet.

"Asioinnin saumattomuus on meille luontaista ja nyt pystymme aidosti vastaamaan asiakkaiden ostokäyttäytymiseen myös aukioloaikojen osalta", Panu Porkka toteaa.

artikkelin avainsanat:
Verkkokauppa.com Wolt