Findance.com
02:10 - 17.05.2023 / viihde / Findance
Kehopositiivinen TikTok-vaikuttaja narubikineissä - "Näytä vatsasi. Se on niin söpö"

TikTok-vaikuttaja on viimein löytänyt itsevarmuuden ja uskalluksen pukeutua narubikineihin ja näyttää vatsansa.

Kyseessä oli hänelle valtava askel, mutta nyt kun hän on sen ottanut, hän on suorastaan haltioissaan.

Hän toivoo, että hänen esimerkkinsä rohkaisee muita plus-kokoisia naisia seuraamaan hänen jalanjälkiään.

Meg Garrod, jolla on yli puoli miljoonaa TikTok-tykkäystä, julkaisi rohkaisevan viestin värikkäästä kodistaan.

Hänen TikTok-profiilissaan lukee: "Itserakkauden ja feminismin ilmentäjä".

Näytä vatsasi

TikTok-videolla taustalla dominoivat pinkin eri sävyt: sohva, seinät ja sydämenmuotoiset koristeet.

Seistessään ylpeänä ja itsevarmana hän esitti näkemyksensä.

"Tämä on merkkisi. Jos olet plus-kokoinen tai sinulla on vatsa, voit silti käyttää narubikineitä ja matalia vyötärölinjoja", hän vakuutti.

"Näytä vatsasi. Se on niin söpö", hän lisäsi.

@meggarrodart proud of myself for even trying on a string bikini, wish i could show 12 year old me how far we’ve come #stringbikini #cutebelly #plussizebikini #fatbabe #selflove #bodypositivity Adore - Instrumental - GC

Meg on tullut pitkän matkan kohti plus-kokoista kehopositiivisuutta.

"Itsehyväksyntä on kaunis asia", hän sanoi.

"Olen ylpeä itsestäni, että uskalsin edes kokeilla narubikineitä. Toivon, että voisin näyttää 12-vuotiaalle minulle, kuinka pitkälle olemme tulleet."

Kommentoijat ylistävät

Kommentoijat taputtivat hänelle.

"Näytät upealta", sanoi yksi henkilö.

Toinenkin kommentti kehui häntä: "Rakastan tuota bikinia. Niin söpö", he sanoivat.

@meggarrodart this is why I started doing what I was doing, it was never meant to turn into my career or full time job (although I’m thankful it did)!! But i started so I could share NORMAL bodies & encourage people to love themselves exactly as they are!! when things get tough with my business I’m constantly reminding myself of why I started because I never want any of you to feel alone!! you deserve to feel represented & empowered #bodypositive #bodydiversity #fatpositive #fatacceptance #selflove #selflovetips My Mind & Me - Selena Gomez

Meg haastoi pelkonsa

Meg kertoi, että hänellä oli aluksi epävarmuutta narubikinien suhteen, mutta hän halusi kokeilla jotain uutta ja rohkeaa. Hän koki, että hänen täytyi haastaa omat pelkonsa ja ennakkoluulonsa, jotta hän voisi oppia rakastamaan kehoaan sellaisena kuin se on.

Megin viesti onkin selvä: Naiset eivät tarvitse tietynlaista vartaloa voidakseen nauttia rannalla olemisesta tai pukeutuakseen bikineihin. Kaikki vartalot ovat kauniita ja ansaitsevat tulla näytetyiksi ja juhlituiksi.

Megin rohkaiseva viesti on inspiroinut monia naisia ympäri maailmaa. Kommenttikenttä hänen videonsa alla on täynnä kiitosta ja ihailua. Monet naiset ovat kertoneet, että Megin rohkeus on auttanut heitä hyväksymään omat vartalonsa.

"Kiitos, että jaat tämän. Se auttaa minua tuntemaan itseni kauniiksi omassa vartalossani", yksi seuraaja kirjoitti.

Megin viesti on tärkeä muistutus meille kaikille. Kehopositiivisuus ei ole pelkästään oman vartalon hyväksymistä, vaan myös muiden vartaloiden arvostamista. Jokainen vartalo on yhtä kaunis ja ainutlaatuinen.

Olkaa siis ylpeitä itsestänne ja vartalostanne. Pukeutukaa siihen, mikä saa teidät tuntemaan olevanne kauniita ja itsevarmoja. Ja muistakaa, että olette kaikki söpöjä juuri sellaisina kuin olette.