Findance.com
04:10 - 16.05.2023 / viihde / Findance
Kauhistuneita katseita kohdannut 37-vuotias äiti: "Näytän pakarani, jos haluan"

37-vuotias kolmen lapsen äiti on kertonut, kuinka hän sai kauhistuneita katseita pukeutuessaan bikineihin. Vaikka vastaanotto ei ollutkaan suotuisa, hän osoitti silti luonteenlujuuttaan ja jätti kriitikot huomiotta.

TikTok-vaikuttaja Jodi kertoi pukeutuvansa miten haluaa ja rohkaisevansa muita naisia tekemään samoin sosiaalisen median kanaviensa kautta. Jodi toteaa, että pukeutumisvalinnat ovat hänen omiaan, eikä kenenkään muun.

Viraali TikTok-klippi

Viraalissa TikTok-klipissään Jodi toteaa: "Kun olet äiti ja päätät pukeutua paljastavaan uimapukuun." Hän jatkoi suoraa kommenttiaan mukailemalla Taylor Swiftin hittiä Speak Now, jossa lauletaan "kauhistuneista katseista huoneessa".

Klipin kuvatekstiin Jodi kirjoitti: "Kuinka kehtasimmekaan näyttää pakaramme synnytettyämme lapsia."

Kommenttikenttään hän lisäsi: "Pukeudun miten haluan. Piste."

@heyjodicollins HOW DARE WE SHOW OUR cheeks after birthing humans!!! #momempowerment #momsempoweringmoms #momsempowermoms #wearwhatyouwant #momsinstyle #wearwhateveryouwant #momof3 #hotmomclub #bodyconfident #heyjodicollins Speak Now - Taylor Swift

Yhteisö tukee

Vaikuttaja, jolla on tuhansia seuraajia TikTokissa, sai kommentoijiltaan paljon tukea. Toinen äiti, Kelly, kirjoitti: "Kyllä, pukeudun miten tahansa haluan. Olin joku ennen kuin olin jonkun äiti."

Vaikuttaja Allizon Roze kommentoi: "Kyllä! Äidit, pukeutukaa bikineihin. Jonain päivänä, kun olemme 80, toivoisimme, että vartalomme näyttäisivät tältä jälleen."

@heyjodicollins #momstyleinspo #momstyleoutfits #momsover30 #momswithstyle #croptopstyle #boymomma #heyjodicollins Blicky - Fresh X Reckless

Loppusanat

Jodin tarina on voimakas muistutus siitä, että jokaisella meistä on oikeus pukeutua haluamallamme tavalla, huolimatta muiden mielipiteistä tai reaktioista. On tärkeää olla rohkea ja puolustaa omaa itseämme, sillä lopulta meidän pitäisi pukeutua itsemme, ei muiden miellyttämiseksi.

Merkittävää on myös, kuinka vahvasti sosiaalinen media voi tarjota tuen ja yhteisöllisyyden alustan. Kommentit Jodin julkaisuun osoittavat, että moni kokee samanlaisia paineita ja rohkaisevat muita naisia ja äitejä vastustamaan normeja, jotka eivät palvele heitä. Tämä osoittaa, kuinka voimakas vaikutus sosiaalisella medialla voi olla yhteiskunnallisten asenteiden muokkaamisessa. Jodi ja hänen kaltaisensa vaikuttajat näyttävät tietä kohti suvaitsevampaa ja ymmärtäväisempää yhteiskuntaa, jossa jokainen voi tehdä omat valintansa ilman pelkoa tuomitsemisesta tai häpeästä.

artikkelin avainsanat:
bikinit naiskauneutta TikTok äitiys