Findance.com
04:10 - 15.05.2023 / viihde / Tuija Mehtätalo
TikTok-äiti keksi erikoisen niksin lastensa syöttämiseen
Tykkäätkö ysärimusasta? Meillä olis aivan huikea Spotify-soittolista sulle - tallenna täältä

TikTok-palvelussa vaikuttavalla äidillä on 12 lasta, ja hän on paljastanut kätevän niksin, jonka avulla hän saa syötettyä valtavan katraansa ilman suurta vaivaa.

Alicia Dougherty ja kahluualtaan ruokailuidea

Alicia Dougherty on jakanut TikTokissa videon, jossa hän näyttää, miten hän täyttää 135-litraisen kahluualtaan ruoalla. Tällä kertaa ruokana on Tex-mex-ruokaa.

Videolla Alicia täyttää kahluualtaan tortillalastuilla ja ripottelee niiden päälle mausteita ja muita tortillalastujen kanssa sopivia syötäviä, kuten jauhelihaa ja juustoa.

Kiitosta ideasta ja sen hyödyistä

Eräs videon nähnyt henkilö kiittää Aliciaa tästä hyvästä ideasta ja kertoo, että tämä on paras tapa hyödyntää kahluuallasta ruokailussa. Tämä kätevä ruokailuidea vähentää tiskimääriä ja säästää aikaa ruuan valmistuksessa.

Kahluualtaan käyttö ruokailussa tarjoaa suurperheelle mahdollisuuden syödä yhdessä ilman suurta sotkua ja vaivaa. Tämä innovatiivinen lähestymistapa ruokailuun voi olla hyödyllinen perheille, joissa on suuri määrä lapsia tai tilanteissa, joissa tarvitaan nopea ja helppo tapa syöttää suuri joukko ihmisiä.

Alicia Doughertyn kahluualtaan ruokailuidea tarjoaa inspiroivan esimerkin siitä, miten äidit voivat keksiä luovia ratkaisuja arjen haasteisiin ja tehdä ruokailuhetkistä sujuvampia ja nautinnollisempia suurperheissä.

TikTok-video

@doughertydozen #NachoPool went viral and made it to the #NYPost so I thought I’d share the #BehindTheScenes #Nachos original sound - Dougherty Dozen