Findance.com
12:10 - 12.05.2023 / viihde / Findance
38-vuotias nainen jyrähtää: "En aio pukeutua kuin kirjastonhoitaja vain ikäni vuoksi"

38-vuotias nainen on saanut kuulla, että hänen tulisi pukeutua pikemminkin kuin kirjastonhoitaja ikänsä takia.

Hän kuitenkin kieltäytyy ja haluaa lisää maustetta elämäänsä.

Yhteiskunnan odotukset vs. oma tyyli

TikTok-videolla Lexi pukeutuu farkkuihin, mustaan neuleeseen ja ruskeaan villatakkiin, ja lisää päälle paksut, leveäkehyksiset lasit. Hän toteaa, että näin yhteiskunta odottaa hänen pukeutuvan 38-vuotiaana.

Hän kuitenkin vaihtaa vaatteensa No Scrubs -toppiin, valkoisiin shortsien ja maihareihin ja sanoo: "V***u yhteiskunta" ja lisää aihetunnisteet #idgaf ja #noscrubs.

@mslovestoned Add a little #spice #Conformity #AdultIng #fashion #society #standards #2021 #idgaf #foryou #foryoupage # #noscrubs original sound - Kaitlyn Morris

Tukea kommentoijilta

TikTok-käyttäjät ilmaisivat tukensa Lexille kommenttiosiossa ja jakoivat omia kokemuksiaan.

"Se on niin minua, toinen asu, ja olen 42", naurahti yksi kommentoija.

"Älä välitä siitä, mitä ihmiset sanovat, näytät upealta, toinen kommentoija kertoi olevansa lähes 49-vuotias ja käyttävänsä edelleen kirkkaita värejä ja minihameita.

@mslovestoned

Somebody come get her!

Come Get Her - Rae Sremmurd

Iän ja pukeutumisen suhde

Pukeutuminen on usein tapa, jolla ihmiset ilmaisevat itseään ja identiteettiään. Yhteiskunta asettaa kuitenkin usein odotuksia ja sääntöjä pukeutumiseen liittyen, ja nämä säännöt voivat olla erityisen tiukat naisille. Yksi yleinen odotus on, että iän myötä ihmisten pitäisi pukeutua konservatiivisemmin ja vähemmän huomiota herättävästi. Tämä odotus voi rajoittaa ihmisten itseilmaisua ja tyyliä.

Lexin tarina on esimerkki siitä, kuinka naiset voivat haastaa nämä odotukset ja pukeutua tavalla, joka heijastaa heidän persoonallisuuttaan ja makujaan, riippumatta iästä. Hänen rohkeutensa ja itsevarmuutensa ovat inspiroineet muita naisia jakamaan omia tarinoitaan ja haastamaan yhteiskunnan odotuksia. Tämä osoittaa, että pukeutumisen ei pitäisi olla sidoksissa ikään, vaan sen pitäisi olla tapa ilmaista itseään vapaasti.

artikkelin avainsanat:
ikä muoti naiskauneutta TikTok vaatteet