Findance.com
12:10 - 10.05.2023 / viihde / Findance
Ihana TikTok-äiti esittelee raskauden jälkeisen kroppansa

TikTok-vaikuttaja pyrkii murtamaan yhteiskunnallista painetta, jonka mukaan naisen tulisi "palautua" nopeasti synnytyksen jälkeen, kertoo The Sun.

Hän paljasti miltä hän näytti tunteina, päivinä ja viikkoina synnytyksen jälkeen, ja ihmiset kiittävät häntä siitä, että hän on "aito".

Megan Call, kolmen lapsen äiti, tuntee hyvin kaikki ne muutokset, joita raskaus tuo naisen kehoon.

Toivoen inspiroivansa muita naisia omaksumaan kauneutensa ja voimansa, hän julkaisi videon, joka sisälsi valokuvia raskauden aikaisesta vatsastaan ja synnytyksen jälkeisestä kehostaan.

Vain viikko ennen synnytystä, tämä vaalea kaunotar näytti ylpeältä pyöristyneestä, venyneestä vatsastaan hieroen sitä hellästi.

12 tuntia synnytyksen jälkeen, hän halasi vauvaansa hellästi synnytyssairaalassa. Tämän jälkeen hän esittelee kroppaansa synnytyksen jälkeen:

@meganbcall keep your head up! No better time than postpartum to learn how to truly love yourself and the body god gave you #postpartum #postpartumbody #newbornbaby Keeping Your Head Up (Jonas Blue Remix) [Radio Edit] - Birdy

"Pidä pääsi pystyssä", hän kirjoitti kuvatekstiin. "Ei ole parempaa aikaa kuin synnytyksen jälkeinen aika oppia todella rakastamaan itseäsi ja Jumalan sinulle antamaa kehoa."

Ylistystä kommenteissa

Katsojat kiittivät hänen aitouttaan monien saavuttamattomien odotusten edessä.

"Kiitos, että teit tämän. Äiti tarvitsi nähdä, miltä normaalit synnytyksen jälkeiset vartalot näyttävät", eräs henkilö kommentoi.

"Vatsan kasvamiseen menee 40 viikkoa, se ei katoa yhdessä yössä", toinen huomautti.

"Se pehmeä vatsa heti synnytyksen jälkeen on aina mielenkiintoinen kokemus. Kiitos, että olet aito", kolmas lisäsi.

@meganbcall this is what 11 weeks postpartum looks like for me your PP journey is unique and your own, and you should try to love every second #postpartum #postpartumbody #newborn Calm Down - Rema

Tärkeä viesti

Meganin viesti on tärkeä, sillä usein sosiaalinen media ja popkulttuuri esittävät epärealistisia odotuksia naisten kehoille synnytyksen jälkeen.

Tällaiset viestit voivat luoda paineita ja ahdistusta uusille äideille, jotka ovat jo kohdanneet suuren muutoksen elämässään.

On tärkeää, että naiset tuntevat olonsa mukavaksi ja ymmärtävät, että jokaisen keho toipuu synnytyksestä omalla aikataulullaan ja omalla tavallaan.

Meganin kaltaisten naisten avoimuus synnytyksen jälkeisistä muutoksista voi auttaa muita naisia tuntemaan olonsa ymmärretyiksi ja arvostetuiksi.

artikkelin avainsanat:
Megan Call naiskauneutta raskaus TikTok äitiys