Findance.com
22:10 - 13.05.2023 / viihde / Findance
TikTok-suosikki esitteli kauniit mikrobikinit

TikTok-vaikuttaja Ruby Rojas on esitellyt rohkeita ja uskaliaita muotivalintojaan paratiisimaisissa maisemissa.

Ruby julkaisi videon Indonesian saarella Balilla, jossa palmupuiden reunustama ranta ja aaltojen kuohu toimivat upeana taustana. Videolla hän esittelee Andi Bagus -brändin pikkuruisia uima-asuja.

Ruby toimi päivän mallina ja selvästikin nautti esiintymisestä. Hänellä on yli miljoona tykkäystä TikTokissa, ja hän toteaa elämän olevan hauskanpitoa varten, kertoo The Sun.

Videolla Ruby poseeraa aaltojen liplattaessa hänen jalkojensa ympärillä. Hän on paljain jaloin, mutta hänen rantavaatteensa herättävät huomiota. Hänellä on yllään AndiBagus-virkattu Margarita Micro -bikini, jonka yläosaa koristavat päivänkakkara-designit. Alaosanaan hänellä on virkatut rantahousut.

Tyyli viimeistellään oranssinkehyksisillä aurinkolaseilla, kun Ruby astelee kohti aurinkoa.

Rakastettu vaikuttaja Ruby ei pelkää näyttää rohkeita ja itsevarmoja puoliaan sosiaalisessa mediassa. Hän kannustaa muitakin omaksumaan kehonsa ja nauttimaan elämästään täysillä.

@andi_bagus_official Beautiful @itsrubyrojas in Bali wearing the #andibagus #crochet . #summerstyle #paradise Something Different - The Chainsmokers

Itsevarmuutta ja rohkeutta omilla ehdoilla

Ruby on ottanut tehtäväkseen rohkaista muita naisia ympäri maailmaa olemaan ylpeitä kehostaan ja omista ainutlaatuisista piirteistään. Hän muistuttaa seuraajilleen, että jokaisella on oikeus pukeutua ja ilmaista itseään haluamallaan tavalla.

Tämä influencer näyttää esimerkkiä omalla käyttäytymisellään ja asenteellaan, ja hänen seuraajansa ovat ottaneet hänen viestinsä vastaan innostuneesti. Ruby on saanut paljon positiivista palautetta ja kannustusta omalta yleisöltään, ja hänen vaikutuksensa on ulottunut kauas hänen omien seuraajiensa ulkopuolelle.

@itsrubyrojas The most beautiful island ocean view Show Me the Most Beautiful View - Viral Cat