Findance.com
08:10 - 09.05.2023 / viihde / Findance
Käyttämättömät Twitter-tilit vaarassa - Elon Musk ilmoittaa suursiivouksesta

Twitterin toimitusjohtaja Elon Musk on ilmoittanut, että yhtiö tulee poistamaan käyttämättömät tilit palvelustaan.

Tämä on osa yrityksen pyrkimystä houkutella käyttäjiä takaisin alustalle, jonka aktiivisten käyttäjien määrä on ollut laskussa.

Puhdistusoperaatio alkamassa

Elon Musk ilmoitti Twitterissä, että käyttämättömät tilit tullaan poistamaan: "Puhdistamme tilejä, joilla ei ole ollut lainkaan toimintaa useaan vuoteen, joten näette todennäköisesti seuraajamäärien laskevan."

Vaikka osa käyttäjistä on pettynyt seuraajamäärien pienenemiseen, tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Twitter yrittää päästä eroon käyttämättömistä tileistä.

Yritys houkutella käyttäjiä takaisin

Musk ei ole antanut lisätietoja siitä, kuinka usein Twitter etsii ja poistaa käyttämättömiä tilejä.

Yhtiön käyttämättömien tilien käytäntöjen mukaan käyttäjien on kirjauduttava sovellukseen vähintään kerran 30 päivän välein, jotta heidän tilinsä pysyvät aktiivisina. Tilien poistaminen on ollut osa Muskin suunnitelmaa siitä lähtien, kun hän osti alustan viime vuonna.

Elon Muskin ilmoitus käyttämättömien Twitter-tilien poistamisesta voi olla yritys houkutella käyttäjiä takaisin alustalle lupaamalla vapauttaa haluttuja käyttäjänimiä ja saada käyttäjät palaamaan Twitteriin pitääkseen tilinsä aktiivisena. Tämä tapahtuu samalla, kun kilpailevia sivustoja, kuten T2, Mastodon ja Bluesky, on ilmaantunut ja houkutellut entisiä Twitter-käyttäjiä.