Findance.com
12:10 - 06.05.2023 / viihde / Findance
42-vuotias TikTok-vaikuttaja ihmettelee, miten häntä yritetään painostaa pukeutumaan "ikänsä mukaisesti"
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Ikä ei määritä sitä, miten meidän tulisi pukeutua. 42-vuotias TikTok-vaikuttaja Natalie on saanut kuulla olevansa "liian yritteliäs" pukeutumisensa suhteen, mutta hän ei anna negatiivisten kommenttien vaikuttaa itseensä.

Eräässä videossaan Natalie ottaa kantaa siihen, miten häntä yritetään painostaa pukeutumaan nelikymppisen tavoin.

Hän luetteli kriittisiä sanoja "pukeudu aikuismaisesti", "pukeudu säädyllisesti", "ei revittyjä farkkuja tai minihameita". Natalie sanoo siihen yksinkertaisesti "ei".

@bynataliebright the worst is “dress mature” “dress modestly” “no ripped jeans or mini skirt” how about no! romper @prettylittlething #dressyourage#dressingyourage#ageappropriate#bynataliebright#over40 original sound - Peanut butter cup lover

Kommentteja

Ihmiset kommentoivat hänen asujaan ja ilmaisivat tukensa. "Olen 26-vuotias, ja 46-vuotias äitini ja minä pukeudumme kuin aurinko ja sateenkaari kävelisivät kadulla", kommentoi eräs. "Kukaan ei voi määrätä, mistä joku löytää onnen."

"Suunnittelen pukeutuvani hullummin joka vuosi", toinen sanoi. "Aion pukeutua miten haluan, eikä kukaan voi pysäyttää minua."

"Kyllä! Olen 39-vuotias ja tunnen samoin", kolmas kommentoi. "Ei koskaan liian vanha", Natalie vastasi. "Ei sellaista asiaa ole."

@bynataliebright #alittlebitolder a little bit older.. - bella

Itsevarmuus ja oman tyylin löytäminen

Natalien tarina inspiroi monia löytämään oman tyylin ja pukeutumaan rohkeasti, vaikka se ei välttämättä vastaa yleisiä odotuksia tai ikäryhmän normeja. Ikä ei ole este oman persoonallisuuden ilmaisemiselle vaatteiden kautta. Itse asiassa, itsevarmuus ja oman tyylin löytäminen voivat auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja tuntemaan olonsa yhä itsevarmemmaksi.

Yksilöllisen tyylin löytäminen voi olla hauska ja palkitseva prosessi, joka auttaa meitä ilmaisemaan itseämme ja erottumaan joukosta. Jokaisella on oikeus pukeutua sellaisiin vaatteisiin, jotka saavat heidät tuntemaan olonsa mukavaksi, kauniiksi ja itsevarmaksi.

Natalien esimerkki rohkaisee meitä olemaan kuuntelematta negatiivisia kommentteja ja keskittymään sen sijaan omaan hyvinvointiimme ja iloon, jota saamme pukeutumisesta. On tärkeää muistaa, että meillä on oikeus nauttia elämästämme ja olla oma itsemme – ikään katsomatta.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!