Findance.com
12:10 - 05.05.2023 / viihde / Findance
TikTok-nainen ihmettelee kateellisia kuntosalilla

Nykypäivänä kehonkuvasta ja ulkonäöstä puhutaan paljon. TikTok-vaikuttaja, lihaksikas nainen on paljastanut timmin fysiikkansa ja antanut samalla täydellisen vastauksen niille, jotka ovat haukkuneet häntä. Hän esitteli kovalla työllä ansaitut lihaksensa ja kritisoi samalla arvostelijoitaan heidän epävarmuudestaan.

Brynn pukeutui valkoiseen toppiin ja pinkkeihin tiukkoihin shortseihin TikTokissa julkaisemassaan videossa.

"Kuvittele, että samat kaksi tyttöä nauravat ja puhuvat p**kaa tästä ruumiinrakenteesta joka kerta, kun näkevät minut salilla", hän sanoi.

20-vuotias nainen esitteli poseerauksia vähäpukeisessa asussaan. Seuraavaksi fitness-vaikuttaja jännitti lihaksiaan ja esitteli uskomattomat vatsalihaksensa.

"Toivottavasti tämä osuisi heidän 'sinulle suositeltuja' -sivulleen", hän lisäsi viestissään arvostelijoilleen.

Brynn epäili myös, miksi jotkut naiset valitsevat pilkata toisia naisia kuntosalilla. "Epävarmuutesi huutaa, kateus ei sovi sinulle."

Kommentteja

Video keräsi paljon katsojia, jotka jakoivat omia mielipiteitään kommenttiosiossa.

"Olen nolona heidän puolestaan", kirjoitti yksi. "Minä myös", Brynn vastasi.

"Vuonna 2023?" toinen kirjoitti. "Aivan käsittämätöntä", Brynn vastasi. "Todella epävarmoja."

"He vihaavat sitä, mitä he eivät voi saada", kolmas kommentoi. "Niinpä", Brynn vastasi.

Jokaisen keho on erilainen, eikä kenenkään tulisi joutua kohtaamaan kiusaamista ulkonäkönsä vuoksi. Positiivinen asenne ja muiden tukeminen ovat tärkeitä, jotta voimme kaikki tuntea olomme hyväksi omassa kehossamme.

TikTok-video

@fitbrynn Wish this landed on their fyp insecurity is SCREAMING babe jealousy doesn’t look good on you#fyp #foryou #fittok #gymgirl #gymtok #stopbodyshaming #physique #bodypositivity #insecure #fitness #girlswholift #flex Original Sound - Unknown

artikkelin avainsanat:
kehosheimaus kuntosali naiskauneutta TikTok