Brett D. Cove / Splash News / Stella / AOP
04:10 - 04.05.2023 / viihde / Findance
Tinderin suosituin mies hyödyntää ChatGPT:tä auttaakseen miehiä löytämään rakkauden
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Tinderin suosituin mies käyttää deittailutaitojaan ja tekoälyä auttaakseen muita löytämään rakkauden, raportoi Metro.

Stefan-Pierre Tomlin julistettiin taannoin Tinderin "eniten oikealle pyyhkäisty" mieheksi, mikä tarkoittaa, että useammat naiset tykkäsivät hänen profiilistaan ja halusivat jutella hänen kanssaan kuin minkään muun miehen.

32-vuotias mies kertoo, ettei deittailu ole koskaan ollut hänelle vaikeaa, sillä hänellä on helppo olla tekemisissä naisten kanssa. Nyt hän haluaa jakaa deittailuviisautensa ja auttaa "geneettisesti ei-siunattuja ihmisiä" löytämään rakkauden.

Hertfordshiren Cuffleyssä asuva malli tarjoaa tilauspalvelua verkkosivustonsa Celebrity Love Coach kautta, jossa miehet voivat maksaa 45–120 puntaa saadakseen valmennusta.

Palvelut sisältävät kuvien muokkausta ja parempien profiilien kirjoittamista

Palveluun kuuluu kuvien "hienovarainen säätäminen" sekä ChatGPT:n ja tekoälyn käyttö parempien deittiprofiilien ja viestien kirjoittamiseen.

Stefanin mukaan kuvien muokkaaminen ei eroa siitä, että naiset käyttävät Instagram-suodattimia tai tekevät kosmeettisia toimenpiteitä, kuten täyteaineita. Hän ei pidä sitä "catfishinginä".

Hän sanoo Metrolle: "Ajattele sitä kuin Viagraa sosiaaliselle profiilillesi – paitsi että tulokseni tulevat nopeasti ja vahvasti. Menet nollasta täyteen kalenteriin."

"Jokainen mies ansaitsee paremman onnenpotkun – se ei ole huijausta, vaan pelikentän tasoittamista. Käytät astianpesukonetta helpottaaksesi kotielämää – asiakkaani käyttävät tekoälyä ja koulutustamme helpottaakseen deittailuelämäänsä ja löytääkseen kestävän, pitkäaikaisen yhteyden."

Kokonaisvaltainen valmennus ja vinkit deittailuun

Tomlin ei tarjoa palveluitaan pelkästään internetin välityksellä. Hän tapaa myös asiakkaita henkilökohtaisesti ja opettaa heille deittailun taitoja.

Hän suosittelee aina videopuhelun käyttämistä ennen ensimmäistä tapaamista, hauskan ensimmäisen viestin lähettämistä ja omien kuvien käyttämistä deittiprofiileissa ryhmäkuvien sijaan.

Hän väittää, että 45 valmennettavastaan 32 onnistuivat deittailemaan.

Stefan sanoo: "Ensimmäisen viestin tulisi olla hauska avoin kysymys, ei vain 'hei'. Älä laita muiden ihmisten kuvia profiilikuviisi. Profiilikuvissa tulisi näyttää harrastuksiasi – ei pelkästään kuvia juomisesta ja yökerhoissa käymisestä – se ei houkuttele oikeaa kohderyhmää."

"Sinun ei pitäisi tavata jotakuta vain harrastaaksesi seksiä heidän kanssaan heti, vaan yrittää selvittää lisää heistä nähdäksesi, oletteko yhteensopivia."

"Autan geneettisesti ei-siunattuja ihmisiä saamaan piilotetun edun deittipelissä. Tekoälyllä ja koulutuksellani muutan kenet tahansa miehen nollasta sankariksi."

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!