Findance.com
00:10 - 28.04.2023 / viihde / Findance
Instagram-kurvimalli vastaa kehoaan arvosteleville nettihäiriköille bikinikuvilla

Kurvimalliksi itseään kutsuva Felicity Hayward vastaa kehoaan arvosteleville nettihäiriköille bikinipitoisilla Instagram-julkaisuilla, joista yhdessä hän poseeraa pienessä hopeanvärisessä bikinissä.

Hän haluaa muistuttaa, että jokaisen keho ansaitsee nauttia auringosta, hauskanpidosta ja mukavista vaatteista.

Erilainen kohtelu erikokoisille kehoille

Felicity toteaa The Sunin mukaan, että jos hoikempi nainen poseeraisi samanlaisessa bikinissä, häntä ei arvosteltaisi samalla tavalla.

Hän kritisoi muotimaailman asennetta, jossa hoikkuus nähdään usein "taiteellisena ja korkeana muotina", kun taas isompi keho mielletään seksuaaliseksi, pornografiseksi ja halvaksi.

Kehopositiivisuus ja valinnanvapaus

Felicity korostaa, että jokaisella on oikeus nauttia lomastaan, auringosta ja pukeutua haluamallaan tavalla.

Hän käyttää itse pieniä bikineitä paitsi siksi, että se on ensimmäinen kerta pitkään aikaan, kun hän on löytänyt sellaisen, joka sopii hänelle hyvin, mutta myös siksi, että hänellä on ollut atooppisen ihottuman pahenemisvaiheita ja haluaa antaa auringon hoitaa ihoaan.

Seuraajat kannustavat kehopositiivisuuteen

Felicity Haywardin näyttävä bikinikuva ei ole jäänyt huomaamatta hänen seuraajiensa keskuudessa. Monet heistä ovat ilmaisseet tukensa Felicityn viestille kehopositiivisuudesta ja siitä, että jokaisella on oikeus pukeutua haluamallaan tavalla. Kuvan yhteydessä olevaan keskusteluun on tullut runsaasti kannustavia kommentteja ja kehuja.

Eräs seuraaja kirjoitti: "Minulla on pakkomielle sinusta", kun taas toinen seuraaja kertoi: "Kun näen kuviasi, ajattelen vain, kuinka upea kehosi on ja toivoisin omani olevan enemmän sellainen. Mutta jokaisen keho on erilainen ja upea omalla tavallaan."

Felicity Haywardin Instagram-julkaisut ovat nostattaneet tärkeän keskustelun kehopositiivisuudesta ja siitä, kuinka jokaisen keho ansaitsee tulla kohdelluksi kunnioittavasti ja arvostavasti.