kaarija-anttituisku
14:10 - 26.04.2023 / musiikki / Findance
Antti Tuisku ja Käärijä julkaisevat vastuullisen juomalaulun Auto jää

Antti Tuisku ja Käärijä julkaisevat yhteissinglen, "vastuullisen juomalaulun", Auto jää.

Kappale ilmestyy tämän viikon perjantaina, ja sen luvataan sopivan täydellisesti niin vappujuhliin kuin MM-kisoihin.

Antti Tuisku ja Käärijä lyövät hynttyyt yhteen

Antti Tuisku kertoo, että Auto jää -single sai alkunsa eräässä illanvietossa, jossa yksi juhlijoista totesi humoristisesti: "Seuraa jäätiedotus, auto jää". Tästä lähtökohdasta Antti, Jurek, Kalle Lindroth ja Kaisa Korhonen alkoivat rakentaa hauskaa ja menevää pop-kappaletta.

Tuisku halusi kuitenkin tehdä kappaleen yhdessä jonkun toisen artistin kanssa, ja Käärijä innostui ideasta heti.

- Onnekseni Käärijä innostui kappaleesta kovasti ja lähti kanssani tälle seikkailulle, jonka lopputuloksena loimme historian vastuullisimman juomalaulun! Antti Tuisku kommentoi.

Käärijä kertoo, että hänelle oli suuri kunnia tehdä yhteistyötä Antti Tuiskun kanssa ja tutustua häneen paremmin.

- Olen itse asiassa heittänyt toiveen yhteistyöstä ilmoille jo pidemmän aikaa sitten, ja nyt se sitten näköjään tapahtui! Toivon, että voidaan biisin kunniaksi mennä Antin kanssa pian drinkeille ja jättää auto kotiin, Käärijä lisää.

Antti Tuiskun ura päättyy ja Käärijän suosio jatkaa kasvuaan

Antti Tuisku on parhaillaan viimeisellä omalla areenakiertueellaan, ja hänen artistiuransa päättyy massiiviseen show'hun Ruisrockissa heinäkuussa. Hän julkaisee kesäkuussa vielä uransa viimeisen albumin.

Käärijä, joka on noussut valtavaan suosioon, edustaa toukokuussa Suomea Euroviisuissa triplaplatinaa streamanneella Cha cha cha -jättihitillään. Käärijä esiintyy Helsingin Jäähallin Black Boxissa lauantaina 20. toukokuuta.