Warner Bros. Pictures
08:10 - 26.04.2023 / elokuvat / Findance
The Flash sai uuden trailerin - Michael Keaton palaa Batman-rooliin
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Warner Bros esitteli CinemaCon-tapahtumassa Las Vegasissa uuden trailerin kesäkuussa ilmestyvästä The Flash -elokuvasta.

Elokuvan ohjaaja Andy Muschietti ylisti Deadlinen mukaan pääosaa näyttelevää Ezra Milleriä yhtenä parhaimmista näyttelijöistä, joiden kanssa hän on työskennellyt. Elokuvan odotetaan olevan kesän suuri hittielokuva.

Uusi traileri paljastaa lisää Flash-elokuvasta

CinemaCon-tapahtumassa esitelty uusi traileri antaa katsojille entistä enemmän tietoa tulevasta Flash-elokuvasta. Ezra Miller ei ollut paikalla esityksessä, mutta ohjaaja Andy Muschietti oli, ja hän ylisti Milleriä:

- Yksi parhaimmista näyttelijöistä, joiden kanssa olen ikinä työskennellyt. Kaikki tarvittavat taidot... Hän on uskomaton koomikko ja hallitsee kaiken toiminnan, joka suurelle spektaakkelille on tarpeen.

Kuinka Michael Keaton palasi Batmaniksi?

Muschietti paljasti, että Keatonin houkutteleminen takaisin Batmanin rooliin oli yllättävän helppoa: "Tarjosimme hänelle lounaan."

Ohjaajan mukaan yksi elokuvan parhaista osista oli Lepakkoluolan uudelleenrakentaminen.

Trailerin kohokohdat

Toisessa trailerissa Michael Keatonin Bruce Wayne (Batman) puhuu vanhempiensa menettämisestä.

"Vietin elämäni yrittäen korjata menneisyyden vääryyksiä, ikään kuin rikosten vastustaminen toisi vanhempani takaisin. Sinä todella teit sen."

Traileri näyttää, kuinka Millerin Flash rikkoo universumin pelastaakseen vanhempansa ja saa apua uudelta Supertytöltä (Sasha Calle) sekä kahdelta Batmanilta, joista toista näyttelee Ben Affleck. Michael Shannonin kenraali Zod luo kaaosta, mutta Supergirl nujertaa hänet.

Millerin tulevaisuus DC-universumissa

DC-universumin johtajat James Gunn ja Peter Safran totesivat aiemmin tänä vuonna, että Millerin tulevaisuus franchisessa ei ole vielä täysin päätetty.

Arvioita tehdään sen jälkeen, kun tämä jatko-osa valtaa elokuvateatterit kesällä.

The Flash - traileri