Findance.com
00:10 - 24.04.2023 / viihde / Findance
Isorintainen TikTok-vaikuttaja antaa vinkkejä bikineihin

Kesä on pian täällä, ja rannalle pukeutuminen alkaa taas olla ajankohtaista. Bikinien valinta voi kuitenkin olla hankalaa, etenkin isolle rintavarustukselle.

Miljoona seuraajaa kerännyt TikTok-vaikuttaja, muotitietoinen nuori nainen on kuitenkin löytänyt täydelliset bikinit itselleen ja jakaa nyt kokemuksensa kanssamme.

Bikiniostoksilla ennen Havaijin matkaa

Kaitlyn Krems kertoi ostaneensa seitsemän uimapukua tulevaa Havaijin matkaansa varten.

Hän esitteli videollaan useita eri bikinimalleja, mukaan lukien röyhelöisen sinisen bikinin, joka sopi hänen vartalolleen erinomaisesti.

@kaitlynkrems which one is ur fav:) @blackboughswim Elevator Music - Bohoman

Kaitlyn Krems tarjoaa muutoinkin paljon pirteitä bikinivideoita seuraajilleen!

@kaitlynkrems

original sound - linn

Bikinien valinnan merkitys itsevarmuudelle

Bikinien valinta on tärkeää paitsi ulkonäön, myös itsevarmuuden ja mukavuuden kannalta. Oikeanlaiset bikinit voivat korostaa parhaita puolia ja saada olon tuntumaan itsevarmalta rannalla. Kaitlynin jakamat bikinimallit ovat esimerkkejä siitä, kuinka erilaiset tyylit ja kuosit voivat olla imartelevia eri vartalomalleille, erityisesti isolle rintavarustukselle.

Kun valitset bikineitä itsellesi, kannattaa miettiä, minkälaiset mallit ja materiaalit istuvat parhaiten omalle vartalolle. Muista, että tärkeintä on se, että tunnet olosi mukavaksi ja itsevarmaksi omassa uimapuvussasi. Kesä on aikaa nauttia auringosta, rannasta ja uimisesta – oikeanlaisilla bikineillä voit olla varma, että nautit kesäpäivistä entistäkin enemmän.

@kaitlynkrems

Tbt to this dance

YRN Remix - Bruno Mars

Kaitlyn Krems vaikuttaa myös Instagramissa!

Junttiräp ansaitsee oman Spotify-soittolistansa! - Spekti-uutuus Tirehtööri, vanha Portion Boys, Petri Nygård, Pasi ja Anssi, Teflon Brothers... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!