Findance.com
02:10 - 23.04.2023 / maailmalta / Findance
Nainen kosti rajusti poikaystävän pettämisen nuoren työharjoittelijan kanssa

Kun Jacqueline Woods sai tietää poikaystävänsä pettäneen häntä, hän päätti kostaa omalaatuisella ja vatsaa kääntävällä tavalla, kertoo The Sun.

Hän jätti entiselle rakkaalleen ikimuistoisen yllätyksen, joka sai tämän ajamaan autolla ikkunat auki kuukausien ajan.

Epäilty pettäminen paljastui yllättäen

Pettämiseen liittyvät syytökset tulivat ilmi, kun australialaisen poikaystävä pyysi taukoa suhteesta.

Kuitenkin Jacquelinen paras ystävä tiesi paremmin ja paljasti, että kyseinen nainen oli aloittanut suhteen työtoverinsa kanssa.

Hän sanoi: "Se tauko, jonka hän otti, oli hänen nuoren työharjoittelijansa kanssa."

Hurja kostotoimi: hajupommi autoon

Jacqueline kertoi SBS Insightille, että hän oli raivoissaan ja keksi täydellisen kostosuunnitelman.

Hän piilotti löyhkäävän hajupommin ex-poikaystävänsä vanhaan autoon, mikä saattaisi pakottaa tämän ajamaan avoimilla ikkunoilla vielä kuukausien ajan.

Jacqueline lisäsi, että kostotoimi tapahtui talvella, joten ex-tyttöystävä joutui ajamaan kylmästä säästä huolimatta ikkunat auki.

Jacqueline tunsi voitonriemua onnistuneesta kostostaan

Äiti kertoi tuntevansa itsensä erinomaiseksi järjestettyään ikävän yllätyksen.

Hän sanoi: "Tunsin itseni vielä paremmaksi tietäessäni, että hän ajoi ympäriinsä avoimilla ikkunoilla kuukausien ajan."

Jacquelinelle tuotti iloa se, että ex-poikaystävä oli kurjassa tilanteessa: "Hän oli onneton, ja se sai minut tuntemaan itseni mahtavaksi."

Monet samaistuivat tarinaan

Jacquelinen haastattelu julkaistiin verkossa, ja se sai laajaa huomiota. Tuhannet ihmiset samastuivat hänen tarinaansa, raportoi The Sun.

"Rakastan sitä, mitä tämä nainen teki, ja myös sitä, että hän tuntee olonsa hyväksi sen jälkeen... olet mahtava, nainen," kommentoi eräs sosiaalisen median käyttäjä.

Kostotoimet voivatkin tuoda hetkellistä tyydytystä, mutta on tärkeää muistaa, että parhain tapa päästä yli pettämisestä ja jatkaa elämää on keskittyä itseensä ja omaan hyvinvointiin.

Kriittisiä kommentteja tapauksesta

Vaikka monet ihmiset ylistivät Jacquelinein kostotoimea, on myös niitä, jotka suhtautuvat kielteisesti koko tilanteeseen.

Heidän mielestään kostaminen ei ole terveellinen tapa käsitellä pettämistä, ja se voi pikemminkin pahentaa tilannetta.

Tässä muutamia kriittisiä kommentteja tapauksesta:

"Tämä vain osoittaa emotionaalista epäkypsyyttä. Anna hänen mennä – hän teki sinulle palveluksen," totesi eräs kommentoija.

"Kosto ei ole oikea ratkaisu, vaikka se voi tuottaa hetkellistä tyydytystä. Sen sijaan olisi parempi käyttää energiaansa omien tunteiden käsittelyyn ja eteenpäin menemiseen," kirjoitti toinen.

"Ymmärrän, että pettäminen on loukkaavaa, mutta mielestäni on tärkeämpää keskittyä itsensä parantamiseen ja miettiä, mitä me itse voimme oppia tällaisista kokemuksista," sanoi kolmas kommentoija.

Näistä kriittisistä kommenteista huolimatta monet ihmiset ovat edelleen samastuneet Jacquelinen tarinaan ja tuntevat, että hänen kostonsa oli oikeutettu.

On kuitenkin tärkeää pohtia, onko kostaminen todella paras tapa käsitellä pettämisen aiheuttamia tunteita, vai olisiko parempi valita toisenlainen, rakentavampi polku kohti paranemista ja henkistä kasvua.

Pettämisen käsitteleminen ilman kostoa

Pettämisen kohtaaminen voi olla syvästi loukkaava ja satuttava kokemus, mutta on olemassa terveellisempiä tapoja käsitellä tällaisia tunteita kuin kostaminen.

Tässä muutamia vinkkejä pettämisen käsittelyyn ilman kostoa:

Kommunikoi tunteistasi: Kerro pettäjälle, miten heidän toimintansa vaikutti sinuun. Tämä voi auttaa sinua purkamaan tunteitasi ja antaa pettäjälle mahdollisuuden ymmärtää, kuinka heidän tekonsa ovat sinua loukanneet.

Tukeudu ystäviin ja perheeseen: Jaa kokemuksesi ja tunteesi läheistesi kanssa. He voivat tarjota tukea ja lohtua vaikeina aikoina.

Harkitse ammattilaisen apua: Terapeutin tai ammattilaisen avulla voit käsitellä pettämisen aiheuttamia tunteita ja löytää keinoja selvitä tilanteesta terveellisellä tavalla.

Keskity itseesi: Käytä aikaa oman itsesi kehittämiseen ja hyvinvoinnin parantamiseen. Liity harrastuksiin, aloita uusi liikuntamuoto tai opi uusia taitoja. Tämä auttaa sinua rakentamaan itseluottamusta ja tuntemaan itsesi paremmin.

Anna itsellesi aikaa ja tilaa: Älä kiirehdi uuteen suhteeseen tai tee hätäisiä päätöksiä. Anna itsellesi aikaa surra menetystä ja miettiä, mitä haluat tulevaisuudelta.

Kun käsittelet pettämistä ilman kostoa, voit löytää sisäisen rauhan ja kasvaa henkisesti kokemuksen kautta. Tämä auttaa sinua rakentamaan terveellisiä suhteita tulevaisuudessa ja välttämään samojen virheiden toistamisen.

artikkelin avainsanat:
autot hullut jutut oudoimmat