Findance.com
14:10 - 20.04.2023 / maailmalta / Tuija Mehtätalo
Naisen töykeä käytös lentokoneessa palkittiin - matkustajat järkyttyivät

On harvinaista, että huono käytös palkitaan. Niin kuitenkin kävi eräällä lennolla.

Mies huomasi lentokoneessa, kuinka hänen paikallaan istui nainen. Miehen pyynnöstä huolimatta nainen ei suostunut poistumaan miehen paikalta. Kyseessä oli käytäväpaikka ja nainen pyysi miestä siirtymään hänen paikalleen, joka oli keskipaikka.

Mies halusi istuutua omalle paikalleen, mutta nainen ei suostunut liikahtamaankaan miehen paikalta. Joku tätä tilannetta sivusta seurannut kertoi kuinka tilanne oli kestänyt jo niin pitkään, että matkustamon henkilökunnan oli tultava paikalle selvittämää ongelmaa.

Ongelma ratkaistiin erikoisella tavalla, josta moni ei pitänyt

Ongelma ei ratkennut ensin matkustamohenkilökunnankaan avulla. Heidän oli mentävä keskustelemaan ongelmasta esihenkilölleen tai ainakin niin tilannetta sivusta seurannut ajatteli tapahtuneen.

Matkustamohenkilökunta palasi takaisin naisen luo ja he tarjosivat hänelle paikkaa bisnesluokassa. Silloin nainen siirtyi heti nopeasti bisnesluokan puolelle.

Monet ovat kommentoineet tätä tapahtumaa ja pitäneet sitä loukkaavana. Joidenkin mielestä bisnesluokan paikkaa olisi pitänyt tarjota miehelle, jonka paikalla nainen istui.

Monien mielestä oli väärin, että nainen palkittiin siitä, että hän käyttäytyi töykeästi ja nainen olisi sen sijaan pitänyt poistaa koneesta.

Hyvä käytös palkitaan usein lopulta

Vaikka tässä tapauksessa naisen huono käytös sai hetkellisen palkinnon, on hyvä muistaa, että yleensä hyvä käytös ja kohteliaisuus palkitaan pidemmällä aikavälillä.

Monet lentoyhtiöt arvostavat asiakkaiden ystävällistä ja joustavaa käytöstä, mikä voi johtaa parempaan palveluun ja jopa yllätysetuihin.

Kun matkustajat kohtaavat ongelmia, lentohenkilökunta pyrkii usein ratkaisemaan tilanteet parhaalla mahdollisella tavalla, ja he arvostavat matkustajien kärsivällisyyttä ja ymmärrystä. Hyvän käytöksen osoittaminen voi siis paitsi helpottaa tilanteiden käsittelyä, myös parantaa matkustuskokemusta kaikkien osapuolten kannalta.

Junttiräp ansaitsee oman Spotify-soittolistansa! - Spekti-uutuus Tirehtööri, vanha Portion Boys, Petri Nygård, Pasi ja Anssi, Teflon Brothers... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!

artikkelin avainsanat:
hullut jutut lentokone oudoimmat


Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!