Findance.com
02:10 - 19.04.2023 / viihde / Findance
WC-paperin virheellinen käyttö: 5 asiaa, joita sinun ei tulisi tehdä

WC-paperi on arkipäiväinen tuote, jota käytämme päivittäin. Vaikka sen pääasiallinen käyttötarkoitus on selvä, saatat yllättyä kuullessasi, että jotkut ihmiset käyttävät sitä vääriin tarkoituksiin.

Listasimme viisi yleistä WC-paperin väärinkäyttöä, joita sinun tulisi välttää.

1. WC-paperin käyttö puhdistusliinana

WC-paperi ei ole suunniteltu pintojen puhdistukseen, sillä se hajoaa helposti kosteuden vaikutuksesta. Käyttämällä WC-paperia puhdistusliinana saatat aiheuttaa enemmän sotkua ja jättää jälkeesi paperinmuruja.

2. WC-paperin käyttö rasvan poistamiseen ruoasta

Vaikka WC-paperi voi imeä jonkin verran rasvaa, se ei ole paras vaihtoehto tähän tarkoitukseen. Sen sijaan kannattaa käyttää talouspaperia tai keittiöpyyhettä, jotka on suunniteltu tällaisten tehtävien hoitamiseen.

3. WC-paperin käyttö hiustenkuivaajana

WC-paperi ei ole tarkoitettu hiustenkuivaamiseen, sillä se ei ole tarpeeksi vahvaa ja hajoaa helposti. Sen sijaan suositellaan hiustenkuivaajan tai pyyhkeen käyttöä.

4. WC-paperin käyttö meikinpoistoon

WC-paperi voi olla liian karkeaa ja haurasta meikinpoistoon, mikä voi aiheuttaa ihoärsytystä ja paperinmuruja kasvoille. Sen sijaan suositellaan käyttämään meikinpoistolappuja tai vanulappuja, jotka on tarkoitettu tähän käyttötarkoitukseen.

Lue myös: Mistä sanoista WC on lyhenne? Moni ei tiedä!

5. WC-paperin käyttö elintarvikkeiden säilyttämiseen

WC-paperi ei ole suunniteltu elintarvikkeiden säilyttämiseen, sillä se ei ole tiivis eikä suojaa ruokia kosteudelta tai ilmalta. Sen sijaan kannattaa käyttää kelmuja, voipaperia tai erityisiä elintarvikkeiden säilytysastioita.

Kaksimieliset suomalaiset ansaitsevat oman Spotify-soittolistansa! - vanha Portion Boys, Petri Nygård, DJ Jorma... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!

artikkelin avainsanat:
lifestyle niksit wc WC-paperi


Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!