Findance.com
02:10 - 19.04.2023 / viihde / Findance
WC-paperin virheellinen käyttö: 5 asiaa, joita sinun ei tulisi tehdä

WC-paperi on arkipäiväinen tuote, jota käytämme päivittäin. Vaikka sen pääasiallinen käyttötarkoitus on selvä, saatat yllättyä kuullessasi, että jotkut ihmiset käyttävät sitä vääriin tarkoituksiin.

Listasimme viisi yleistä WC-paperin väärinkäyttöä, joita sinun tulisi välttää.

1. WC-paperin käyttö puhdistusliinana

WC-paperi ei ole suunniteltu pintojen puhdistukseen, sillä se hajoaa helposti kosteuden vaikutuksesta. Käyttämällä WC-paperia puhdistusliinana saatat aiheuttaa enemmän sotkua ja jättää jälkeesi paperinmuruja.

2. WC-paperin käyttö rasvan poistamiseen ruoasta

Vaikka WC-paperi voi imeä jonkin verran rasvaa, se ei ole paras vaihtoehto tähän tarkoitukseen. Sen sijaan kannattaa käyttää talouspaperia tai keittiöpyyhettä, jotka on suunniteltu tällaisten tehtävien hoitamiseen.

3. WC-paperin käyttö hiustenkuivaajana

WC-paperi ei ole tarkoitettu hiustenkuivaamiseen, sillä se ei ole tarpeeksi vahvaa ja hajoaa helposti. Sen sijaan suositellaan hiustenkuivaajan tai pyyhkeen käyttöä.

4. WC-paperin käyttö meikinpoistoon

WC-paperi voi olla liian karkeaa ja haurasta meikinpoistoon, mikä voi aiheuttaa ihoärsytystä ja paperinmuruja kasvoille. Sen sijaan suositellaan käyttämään meikinpoistolappuja tai vanulappuja, jotka on tarkoitettu tähän käyttötarkoitukseen.

Lue myös: Mistä sanoista WC on lyhenne? Moni ei tiedä!

5. WC-paperin käyttö elintarvikkeiden säilyttämiseen

WC-paperi ei ole suunniteltu elintarvikkeiden säilyttämiseen, sillä se ei ole tiivis eikä suojaa ruokia kosteudelta tai ilmalta. Sen sijaan kannattaa käyttää kelmuja, voipaperia tai erityisiä elintarvikkeiden säilytysastioita.

artikkelin avainsanat:
lifestyle niksit wc WC-paperi