HBO Max
22:10 - 16.04.2023 / tv-sarjat / Findance
True Detective: Night Country - odotettu HBO Max -rikossarja esittelee ensimmäisen teaserin

HBO Max -rikossarjaa, True Detective: Night Country, esitellään nyt ensimmäisellä teaser-trailerilla.

Alaskan hyytäviin maisemiin sijoittuva sarja seuraa kahta etsivää, jotka joutuvat kohtaamaan omat pimeät puolensa ratkaistakseen kahdeksan kadonneen miehen tapauksen.

Tähtinäyttelijät ja tuotantotiimi

True Detectiven neljättä tuotantokautta tähdittävät Jodie Foster ja Kali Reis, Fiona Shaw, Finn Bennett, Isabella Star Lablanc, Aka Niviâna, Anna Lambe ja Joel D. Montgrand. Sarjassa nähdään myös Christopher Eccleston ja John Hawkes. Issa López toimii showrunnerina ja käsikirjoittajana ja ohjaa sarjan kaikki jaksot.

Kahdeksan miestä katoaa Alaskassa

Kahdeksan miestä katoaa jälkeä jättämättä pitkän talviyön koittaessa Alaskan Ennisissä. Tsalalin arktista tutkimuskeskusta pyörittäneiden miesten tapauksen ratkaistakseen etsivien, Liz Danversin (Foster) ja Evangeline Navarron (Reis), on kohdattava sisimmässään kantamansa pimeys. On tullut aika paljastaa aavemaiset totuudet, jotka kätkeytyvät ikijään syvyyksiin.

True Detective: Night Country ensi-illassa HBO Maxilla tänä vuonna

True Detective: Night Country saa ensi-iltansa tänä vuonna HBO Maxilla.

True Detective -draamasarjan neljäs tuotantokausi lupaa jännitystä ja mysteeriä Alaskan lumoavissa maisemissa, kun etsivät joutuvat kohtaamaan omat pimeät puolensa selvittäessään kahdeksan kadonneen miehen kohtaloa.

True Detective: Night Country -teaser-traileri

Katsopa vielä Suomen paras bilelista Spotifyssa - lupaamme parhaat bileet! Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!