Netflix
08:10 - 11.04.2023 / tv-sarjat / Findance
Netflix aloittaa Stranger Things -animaatiosarjan

Stranger Things saavuttaa viiden tuotantokauden jälkeen päätöksensä Netflix-suoratoistopalvelussa, mutta sarjan maailma laajenee.

Netflix on tilannut toistaiseksi nimettömän animaatiosarjan, jonka kehittävät Flying Bark Productions ja tuottaja Eric Robles, raportoi Deadline.

Fanien suosikki laajenee animaation muodossa

Vuonna 2016 ensi-iltansa saaneen Duffer Brothersin luoman fanien suosikkisarjan tähtikaartiin kuuluvat muun muassa Millie Bobby Brown, David Harbour, Finn Wolfhard, Winona Ryder, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer ja Charlie Heaton.

Stranger Things seuraa kuvitteellisen Hawkinsin kaupungin asukkaita Yhdysvalloissa, joita vaivaavat paranormaalit tapahtumat ja toinen ulottuvuus, Ylösalainen-maailma.

Animaatiosarjan sisältö vielä mysteeri

Animaatiosarjan tarkasta sisällöstä ei vielä tiedetä paljoakaan.

- Olemme aina unelmoineet animoidusta Stranger Thingsistä, joka olisi kuin rakastamamme lauantaiaamun piirretyt. Tämän unelman toteutuminen on ollut uskomattoman jännittävää, Matt ja Ross Duffer kertoivat.

- Olemme enemmän kuin innoissamme siitä, mitä Eric Robles ja hänen tiiminsä ovat keksineet – käsikirjoitukset ja kuvitus ovat uskomattomia, emmekä malta odottaa, että pääsemme jakamaan lisää teidän kanssanne! Seikkailu jatkuu.

Dufferin veljekset perustivat taannoin Upside Down Picturesin ja heillä on useita Stranger Things -aiheisia projekteja kehitteillä, mukaan lukien näyttämöesitys ja live-action spinoff. Nämä projektit tulevat lisäksi suunnitelmiin sarja-adaptaatioista, kuten Death Note ja Stephen Kingin The Talisman.

Oletko menossa Jysäreille tai innostaako ysärimusa muuten? Jysäri 2024 -esiintyjät nyt soittolistalla! Klikkaa Spotify-soittolistaan!