Netflix
08:10 - 30.03.2023 / tv-sarjat / Findance
The Night Agent on hitti! Netflix ilmoitti jo nyt jatkosta

Viikko sitten aloitettu Netflix-alkuperäissarja The Night Agent on osoittautunut jättihitiksi.

Shawn Ryanin ja Sony Pictures Televisionin kehittämä sarja on yksi Netflixin nopeimmista uusimisista, sillä yleensä Netflix odottaa 28 päivää ennen kuin se päättää sarjan uusimisesta toiselle tuotantokaudelle.

Ensimmäisten suoratoistopäiviensä aikana sarja keräsi Deadlinen mukaan 168,7 miljoonaa tuntia katselukertoja 93 maassa, mikä tekee siitä kolmanneksi parhaan ensi-iltaviikon katselukertojen määrän Netflixin alkuperäissarjoista.

Gabriel Basson, Luciane Buchananin ja Hong Chaun tähdittämä The Night Agent on saanut inspiraationsa Matthew Quirkin samannimisestä romaanista

Sarjan luoja, vastaava tuottaja ja showrunner Ryan sanoi sarjan uusimispäätöksestä:

Lue myös: Netflix: uusi rikossarja Unseen

- Viime viikko on ollut kuin pyörremyrsky, kun olemme vihdoin voineet jakaa The Night Agentin maailman kanssa. On ollut suuri ilo nähdä, miten kiinnostuneesti sarjaan on reagoitu, ja se on kunnia näyttelijöillemme, käsikirjoittajillemme, ohjaajillemme, kuvausryhmällemme ja yhteistyökumppaneillemme Sony Pictures Televisionilla ja Netflixillä. Emme voisi olla ylpeämpiä emmekä innostuneempia aloittamaan 2. tuotantokautta ja jakamaan Night Actionin uusia seikkailuja uusien faniemme kanssa.

The Night Agentin ensimmäisellä kaudella seurattiin matalan tason FBI-agentti Peter Sutherlandia (Basso), kun hänet vedetään mukaan nopeasti etenevään ja vaaralliseen salaliittoon, joka johtaa aina Valkoiseen taloon asti. Ryan on sanonut, että jokainen kausi tulee kertomaan oman tarinansa, mutta jotkut hahmot saattavat jatkaa tulevilla kausilla.