C More
18:10 - 29.03.2023 / tv-sarjat / Findance
C More -sarja Hautalehto saa jatkoa - Mikko Leppilampi: "Nyt vihdoin tapahtuu"

C More -alkuperäissarja Hautalehto on aloittanut toisen tuotantokauden kuvaukset Porvoossa.

Hautalehto: Rakennus 31 on luvassa alkuvuodesta 2024. Pääosassa, rikoskomisario Antti Hautalehtona jatkaa Mikko Leppilampi.

Mainiosti C Moressa menestyneen sarjan toisella tuotantokaudella Hautalehdon kädet ovat täynnä rituaalimurhilta vaikuttavia hirvittäviä kuolemantapauksia, joiden jäljet johtavat Mestarina tunnetun karismaattisen taiteilijan johtamaan taidekommuuniin.

Tiedossa on kuusi uutta jaksoa, jotka perustuvat Christian Rönnbackan kehittämän romaanisarjan kolmanteen teokseen Rakennus 31.

Toisen tuotantokauden kuvaukset jatkuvat kesään alkuun asti.

- Antti Hautalehdon rooli on mulle tosi tärkeä. Haluan näytellä sitä niin paljon ja kauan kuin vain Antin tarinaa riittää. Olen ensimmäisen kauden kuvausten päättymisestä lähtien odottanut, että pääsisimme tekemään lisää. Jo ihan katsojienkin puolesta on korkea aika, että se nyt vihdoin tapahtuu ja sarja saa jatkoa, Mikko Leppilampi hehkuttaa.

Rooleihinsa palaavat myös Onni Parviainen, Antti Reini, Oona Airola, Iikka Forss, Teijo Eloranta ja Marja Salo. Uusina kasvoina nähdään Jemina Sillanpää ja Lauri Tanskanen.

Lauri Tanskanen ja Jemina Sillanpää
Lauri Tanskanen ja Jemina Sillanpää kuvauksissa Röykän entisessä sairaalassa - Kuva: C More