Jam Press / CO Press Office / Mega / AOP
02:10 - 25.03.2023 / viihde / Findance
Instagram-povipommi Denise Rocha esittelee: "Tältä näytin ennen"
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Denise Rocha, entinen asianajaja ja poliittinen neuvonantaja, josta tuli Instagram-tähti, koki dramaattisen muodonmuutoksen käytettyään huimat 300 000 dollaria uuteen ulkonäköönsä.

39-vuotias brasilialainen, jolla on Instagramissa yli 2,4 miljoonaa seuraajaa, paljasti, että hän päätti tehdä muutaman kosmeettisen toimenpiteen liityttyään netin fanipalveluihin kahdeksan kuukautta sitten.

Denise Rocha ennen
Denise Rocha ennen - Kuva: Jam Press / CO Press Office / MEGA

Lue myös: Instagram-hottis Elsa Thora paljastaa fanipalveluista saamansa tulot

Denise Rocha kävi läpi kolme rintojen suurennusta, kaksi nenänkorjausta ja yhden rasvaimun. Hän käytti myös noin 60 000 dollaria ei-kirurgisiin toimenpiteisiin.

Lue myös: Twitch-tähti väittää: "Miehet hypnotisoituvat suuresta rintamuksestani"

Denise Rocha nyt
Denise Rocha nyt - Kuva: Jam Press / CO Press Office / MEGA / AOP

Vaikuttaja, joka väittää tienaavansa 100 000 dollaria kuukaudessa, kertoi huomanneensa, ettei hänellä ollut mallitoimistoille ihanteellista profiilia, kun hän aloitti mallina työskentelyn. Hän lisäsi, että hän rakastaa itseään huomattavasti enemmän leikkausten, sovitusten ja täyteaineiden jälkeen.

Rocha liittyi alun perin OF-alustalle sen jälkeen, kun hän oli joutunut taloudelliseen ahdinkoon ja fanit kannustivat häntä siihen verkossa. Hänestä tuli nopeasti sensaatio, kun hän esiintyi Playboyssa vain kuukausi työnsä lopettamisen jälkeen, ja nyt hän sanoo ansaitsevansa "yhdeksänkymmentä kertaa" enemmän rahaa kuin ennen.

Denise Rocha nyt
Denise Rocha nyt - Kuva: Jam Press / CO Press Office / MEGA / AOP

Lue myös: Instagram-kurvikaunotar Olivia Messina: "Isot tytöt haluavat vain pitää hauskaa"

- Kun aloin työskennellä mallina, huomasin, että minulla ei ollut aivan sitä profiilia, joka olisi ihanteellinen mallitoimistoille. Siksi kävin läpi joitakin esteettisiä toimenpiteitä itselleni sopivaksi. Teen keskimäärin kahdesta kolmeen kuvaus- ja videokuvausta viikoittain OF:lle, ja vapaa-ajallani teen VIP-esiintymisiä ja kuvauksia erilaisille alusvaate-, uimapuku- ja fitness-brändeille, Denise Rocha kertoo.

Denise Rocha nyt
Denise Rocha nyt - Kuva: Jam Press / CO Press Office / MEGA / AOP

Lue myös: Instagram-hottis Sophie Lait ihmettelee nakukuvansa poistoa: "Kehomme eivät ansaitse tulla nähdyksi"

artikkelin avainsanat:
Denise Rocha Instagram naiskauneutta