Findance.com
03:10 - 12.02.2023 / maailmalta / Findance
Parinvaihtoa ja irstaita puuhia - Rehtori ja liikunnanopettaja muhinoivat koulussa

Yhdysvaltain Georgiassa, Banksin piirikunnassa kohistaan paikallisen peruskoulun henkilökunnan sopimattomista puuhista, raportoi WSBTV.

Keskiössä ovat rehtori Dana Simmons ja liikunnanopettaja Dylan Charles, jotka olivat aloittaneet seksisuhteen ja harrastaneet seksuaalista kanssakäymistä myös koulun tiloissa.

Koulun hallintoviranomaisten haastattelussa Dylan Charles myönsi pitkäaikaisen suhteen Simmonsin kanssa.

Simmons kiisti harrastaneensa seksiä koulun alueella, mutta myönsi "sopimattoman ystävyyden". Charles myönsi kuitenkin kaiken ja luovutti todisteitakin.

Lue myös: Naispoliisi muhinoi niin monen työkaverinsa kanssa, että sai potkut

Koulunkäyntiavustaja vahvisti myös nähneensä Dylan Charlesin vaimon tekstiviestin, jossa Dana Simmonsilta kysyttiin, haluaisiko hän harrastaa seksiä miehensä kanssa. Dylan Charlesin vaimo puhui tutkijoiden kanssa ja väitti, että Simmons manipuloi häntä sallimaan Simmonsin ja Charlesin harrastaa seksiä vastineeksi siitä, että hän auttaisi heitä heidän urallaan.

Riippumaton tutkinta päätyi siihen, että on riittävästi todisteita siitä, että Simmonsilla ja Charlesilla oli seksisuhde ja että he harrastivat seksiä koulun alueella ainakin kerran. Tämän seurauksena sekä Simmons että Charles erotettiin välittömästi opettajan tehtävistään koulussa.

Rehtori Dana Simmons oli työskennellyt koulussa 20 vuotta ja liikunnanopettaja Dylan Charles seitsemän vuotta.

Lue myös: Jättikämmi! Opettaja lähetti vahingossa koulun jokaiselle oppilaalle nakukuviaan

artikkelin avainsanat:
hullut jutut oudoimmat