Findance.com
03:40 - 08.02.2023 / viihde / Findance
Tinder tuo ominaisuuden, joka sopii julkkiksille ja varovaisille
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Tinder on lanseerannut useita uusia turvallisuusominaisuuksia, joiden tarkoituksena on antaa käyttäjille enemmän valtaa vuorovaikutukseensa deittisovelluksessa.

Safer Internet Day -päivänä yhtiö julkisti Incognito Mode -tilan, jonka myötä profiili näkyy vain niille, joista he ovat jo tykänneet.

- Incognito Mode on uusi tapa hallita kokemustasi, sanoi Tinderin tuotepäällikkö Rory Kozoll TechCrunchin haastattelussa.

- Olet aina voinut piilottaa profiilisi Tinderissä, mutta halusimme luoda ominaisuuden, jonka avulla ihmiset voivat piilottaa profiilinsa, mutta silti nähdä kaikki muut ja saada itsensä näkyviin vain niille ihmisille, joista he pitävät.

Incognito-tila tulee kuitenkin saataville vain maksullisen Tinder+:n puolella.

Lue myös: Palomiehen törkeä Tinder-kuva raivostuttaa

Tinder
Kuva: Tinder

Lisäksi uusi profiilin blokkaustoiminto mahdollistaa profiilin estämisen heti kohdattaessa tai jo etukäteen yhteystietolistan avulla.

Tinder helpottaa myös huonosta käytöksestä raportoimista suoraan viestistä. Käyttäjä saattaa saada entistä helpommin ennen viestinsä lähettämistä "Oletko varma?"-kysymyksen. Vastaanottaja puolestaan saattaa saada useammin tietynlaisesta viestistä "Häiritseekö tämä sinua?" -kysymyksen.

Lue myös: TikTok-tähti Mikaela Testa latoi Tinder-vaatimuksensa: "yli 18-senttinen..."

artikkelin avainsanat:
nettideittailu tech Tinder