Illumination
03:40 - 06.02.2023 / elokuvat / Findance
SkyShowtime esittää pian animaatiosuosikin Kätyrit: Grun tarina

SkyShowtime ottaa pian elokuvavalikoimaansa viime kesänä Suomen valkokankailla nähdyn animaatioelokuvan Kätyrit: Grun tarina (Minions: The Rise of Gru).

Suomenkielisen version ääninä toimivat mm. Ville Haapasalo, Pete Parkkonen, Hanna Pakarinen, Leena Uotila ja Jussi Lampi.

Kauan ennen nousuaan pahuuden mestariksi Gru on vain 70-luvun esikaupunkialueella kasvava 11-vuotias poika, joka juonii maailmanvalloitusta kellaristaan käsin. Menestys ei kuitenkaan toistaiseksi ole ollut merkittävää. Kun Gru törmää Kätyreihin, joiden joukossa ovat Kevin, Stuart, Bob ja miellyttämisenhaluinen hammasrautainen tulokas Otto, he yhdistävät voimansa. He rakentavat yhdessä ensimmäisen piilopaikkansa, suunnittelevat ensimmäiset aseensa ja yrittävät suoriutua ensimmäisistä tehtävistään.

Kun Konnakuusikkona tunnettu pahamaineinen superroistojoukko hankkiutuu eroon päälliköstään, legendaarisesta taistelulajien taitajasta Willi Koukusta, heidän innokkain faninsa Gru pyrkii liittymään mukaan ryhmään uutena jäsenenä. Lyhyenläntä roistokokelas ei tee vaikutusta Konnakuusikkoon, mutta sitten Gru päihittää heidät oveluudessa ja huomaa pian olevansa pahuuden perikuvien verivihollinen. Grun pakomatkan aikana Kätyrit yrittävät opetella kung fu -taitoja johtajansa pelastamiseksi ja Gru saa huomata, että suurinkin ilkimys tarvitsee joskus ystäviensä apua.

SkyShowtime-suoratoistopalvelu (6,99 e/kk) on saatavana sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa. Lisäksi se on saatavissa Ruutu-palvelun osana.

Kätyrit: Grun tarina ilmestyy SkyShowtime-suoratoistopalveluun 28. helmikuuta 2023.