Marvel Studios
07:14 - 10.01.2023 / elokuvat / Findance
Marvel-elokuva Ant-Man and The Wasp: Quantumania sai trailerin

Odotettu Marvel-supersankarielokuva, Ant-Man and The Wasp: Quantumania, on saanut pitkän trailerin.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania saapuu valkokankaille 17. helmikuuta 2023 ja se on Marvelin elokuvauniversumin viidennen vaiheen ensimmäinen osa.

Scott Lang ja Hope van Dyne sekä Hopen vanhemmat Hank Pym ja Janet van Dyne sekä Langin tytär Cassie lähtevät uuteen seikkailuun kvanttimaailmaan, joka koettelee heidän rajojaan ja asettaa heidät vastakkain Kang Valloittajan kanssa.

NÄYTTELIJÄT

Paul Rudd ja Evangeline Lilly palaavat rooleihinsa Scott Langiksi (Ant-Man) ja Hope van Dyneksi (Wasp). Kang Valloittajan roolissa nähdään Jonathan Majors.

Kang Valloittaja
Kang Valloittaja - Kuva: Marvel Studios

Michelle Pfeiffer näyttelee Janet van Dyneä, alkuperäistä Waspia ja Hank Pymin vaimoa, joka oli kadonnut kvanttimaailmaan 30 vuodeksi. Michael Douglas palaa rooliinsa Hank Pyminä, entisenä S.H.I.E.L.D.:n agenttina, entomologina ja fyysikkona, josta tuli alkuperäinen Ant-Man luodessaan puvun.

Cassie Lang
Cassie Lang - Kuva: Marvel Studios

Näyttelijäkaartia täydentää Kathryn Newton Cassie Langina, Scott Langin 18-vuotiaana tyttärenä, joka saa isänsä puvun kaltaisen puvun. Hahmoa esittivät aiemmissa Marvel-elokuvissa nuorempina Abby Ryder Fortson ja Emma Fuhrmann.

Lisäksi Bill Murray on lordi Krylar ja Corey Stoll on M.O.D.O.K. Aiemmin leffasarjassa Darren Cross / Yellowjacketia esittäneen Stollin M.O.D.O.K.-rooli selittynee myöhemmin.

M.O.D.O.K.
M.O.D.O.K. - Kuva: Marvel Studios

TRAILERI