Kaiku Entertainment
10:10 - 30.12.2022 / musiikki / Findance
Vituiks Män - "Ei mene niin kuin Strömsössä, mutta entä sitten"
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

- Edustit sitten mitä tahansa sukupuolta, uskomme, että sisälläsi asuu Vituiks Män, kertoo Roope Salminen uudesta singlestään.

Biisissä yhdistävät voimansa Roope Salminen & Koirat sekä Teflon Brothers ja Stig.

- Vituiks Män ilmestyy aina välillä kuvioihin ja saa kaiken menemään totaalisen päin helvettiä. Savolaiseksi supersankariksikin kutsuttu myyttinen hahmo on hyväntahtoinen tyräilijä, joka ei parista virheestä hetkahda. Jos moka on lahja, niin Vituiks Män on joulupukki, Roope Salminen hehkuttaa.

- Vituiks Män muistuttaa stoalaisen filosofian vahvuuksista. Mikäli voit vaikuttaa johonkin asiaan, ei kannata murehtia vaan kannattaa tehdä sille jotain. Jos joku asia meni jo vituiksi, se on sellaista, kiteyttää Roope Salminen.

Biisi syntyi aluksi yksinomaan Roope Salminen & Koirat -yhtyeen parissa, mutta he huomasivat kaipaansa pian lisää sankareita mukaansa.

- Roope Salminen & Koirat, Teflon Brothers ja STIG ovat kolmikko, joka näyttää paperilla varmalta hitiltä, mutta käytännössähän julkaisu menee todennäköisesti katastrofaalisen vituiksi ja odotukset tullaan alittamaan karmealla tavalla. Kaikki alle Spotifyn top 10 -sijoituksen on itse asiassa aika synkkä pettymys ja saa nähdä kadutaanko kaikki helmikuuhun mennessä, että lähdettiin mukaan tällaiseen. Mutta minkäs teet. Samaistumme kaikki liikaa Vituiks Mäniin, tämän biisin täytyy päästä maailmaan, Salminen tuumii.

Kuunte Vituiks Män alta: