Pixabay
10:10 - 29.12.2022 / viihde / Findance
Joulukosto anopille: "Koska hän otti tyttäreni lahjan pois"

Eräs isä on Mirror-lehden mukaan avautunut, miten hän kosti anopilleen sen jälkeen, kun tämä oli ottanut tyttärensä joululahjan takaisin, koska hänestä tytöllä oli "liikaa".

Brittimies, joka on hiljattain saanut uuden runsaspalkkaisen työpaikan, halusi hemmotella yhdeksänvuotiasta tytärtään ylenpalttisesti lahjoilla tänä jouluna. Hänen tyttärensä on ollut ahkera koululainen, joka on auttanut kotitöissä ja on aina kiltti, joten mies koki tyttärensä ansaitsevan sen.

Hänen anoppinsa ei kuitenkaan hyväksynyt lukuisia lahjoja kuusen alla ja oli sitä mieltä, että yhdeksänvuotias ei tarvitsisi niin paljon lahjoja. Hän päätti ottaa tytöltä pois hänen ostamansa lahjan ja kertoi, että se oli hänelle opetus siitä, ettei kaikkia elämän toiveita voi täyttää.

Isä yritti selittää tilannetta vaimolleen, mutta tämä käski hänen "antaa asian olla". Avuttomana ja vihaisena hän päätti ottaa asian omiin käsiinsä ja poisti anopille ostamansa 500 punnan design-laukun ja antoi vain 33 punnan hintaisen aamutakin.

- Kun anoppi avasi lahjansa, hän pettyi kysyen, oliko siinä kaikki lahjat minulta, koska kaikki muut saivat minulta paljon kalliimpia lahjoja.

- Sanoin kyllä ja pyysin anteeksi, jos olin tuottanut hänelle pettymyksen, mutta "emme voi aina saada toivomiamme lahjoja".

- Tämän jälkeen koko päivä oli jännittynyt, ja kun kaikki olivat lähteneet, vaimoni oli raivoissaan siitä, että olin antanut kaikille paljon kalliimpia tavaroita kuin hänen äidilleen.

Vaimo leimasi miehensä "pikkumaiseksi" koston vuoksi, mutta miehen sisko sentään asettui hänen puolelleen.

Asiaa kommentoitiin mm. seuraavasti:

- Sinun on istuttava vaimosi kanssa alas ja keskusteltava vakavasti. Anoppisi rankaisi tytärtäsi sijaiskärsijänä tyrkyttääkseen arvojaan sinulle.

- Palauta laukku kauppaan ja osta jotain tyttärellesi.

- Palauta laukku. Keskustele sitten vaimosi kanssa - ehkä haluat vaihtaa hänetkin, mutta ehdottaisin ensin avioliittoneuvontaa...

artikkelin avainsanat:
hullut jutut joulu