Netflix
22:10 - 29.12.2022 / elokuvat / Findance
Netflix tarjoaa pian scifi-mysteerin huippunäyttelijöillä
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Netflix tarjoaa alkuvuodesta 2023 uuden alkuperäiselokuvan They Cloned Tyrone.

Netflix-leffan käsikirjoituksesta vastaa Juel Taylor, joka tekee elokuvalla myös ohjaajadebyyttinsä.

Pulpahtava, sci-fi-mysteeri, jossa epätodennäköinen kolmikko tutkii sarjaa aavemaista tapahtumia, jotka hälyttävät heidät pahansuovasta salaliitosta, joka vaanii suoraan heidän huppunsa alla. Fontaine, naapuruston huumekauppias, joutuu kilpailija Isaacin ampumaksi ja on hyvin järkyttynyt herätessään seuraavana aamuna sängystään vahingoittumattomana.

Hän sekä Slick Charles ja Yo-Yo alkavat tutkia tapausta, ja heidän etsintänsä johtaa heidät lopulta laajaan maanalaiseen kompleksiin, jossa hallituksen tukema laboratorio tekee kokeita paikallisella mustalla väestöllä.

Kun Fontaine tajuaa olevansa Nixonin hallitsema keinotekoinen klooni, hän tuntee aluksi epätoivoa, mutta päättää, että hänen on noustava näitä valkoisia institutionaalisia yliherroja vastaan naapurustonsa vuoksi.

John Boyega näyttelee elokuvassa Tyrone Fontainea, naapuruston huumediileriä.

- Kyseessä on Juel Taylorin ensimmäinen pitkä elokuva, mutta siihen on syy, miksi se houkutteli Jamie Foxxin kaltaisia henkilöitä mukaan projektiin. Käsikirjoitus on ilmiömäinen, John Boyega hehkuttaa.

Jamie Foxx esittää Slick Charlesia, joka on Fontainen tuttava ja seksityöläisten välittäjä. Teyonah Parris esittää Yo-Yota, Charlesin parasta seksityöntekijää. Lisäksi leffaa tähdittää Kiefer Sutherland.

Katso They Cloned Tyrone -leffan teaser-traileri alla:

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!