Juan Pablo Rodriguez / Unsplash
08:10 - 28.12.2022 / viihde / Findance
Joulupettymys: "Mieheni osti minulle lahjaksi kuntosalikortin"

Eräs nainen on ilmaissut Mumsnetissä epäuskonsa ja vihansa joululahjasta, jonka hänen miehensä osti hänelle tänä vuonna - kuntosalijäsenyydestä, kertoo Mirror.

Nimettömänä pysyttelevä nainen paljasti, että hän on "erittäin hyväkuntoinen ja aktiivinen" ja että hänen painoindeksinsä (BMI) on 20, mutta hänellä ei yksinkertaisesti ole ollut aikaa käydä kuntosalilla. Tästä huolimatta hänen aviomiehensä oli ostanut hänelle kalliin 12 kuukauden jäsenyyden ja "tehnyt jo jonkin aikaa kärkeviä kommentteja hänen painostaan".

Naisen viesti herätti närkästystä, ja ihmiset ilmaisivat järkyttyneisyyttään ja epäuskoaan aviomiehen ajattelemattomuutta kohtaan

- Tässä täytyy olla paljon muutakin kuin pelkkä kuntosalijäsenyys. Ei ole mahdollista, ettei hän ole täysi törppö muillakin avioliittonne osa-alueilla.

Toiset ehdottivat, että nainen voisi pitää jäsenyyden ja käyttää sitä keinona päästä ulos kotoa tai tavata ystäviä, kun taas toinen vitsaili:

- Minä pitäisin sen ja jättäisin lapset hänen kanssaan, teeskentelisin meneväni ja menisin syömään suklaata ja lukemaan hyvää kirjaa tunnin ajan kerran tai kaksi viikossa autossa.

Kaksinaismoralismia korostettiin myös siinä, että hänen miehensä osti hänelle kuntosalijäsenyyden, vaikka hän itse on "massiivisen lihava", ja eräs käyttäjä kirjoitti:

- Röyhkeää, että mies ostaa sinulle kuntosalijäsenyyden ja arvostelee painoasi, kun hän on itse massiivisen lihava. Miten voit istua siinä vakavin naamoin, kun hän alkaa tehdä tuollaisia kommentteja? Täydellistä hulluutta.

Tapaus jälleen kerran osoittaa, että ei vain lahja ole tärkeä, vaan myös ajatus sen takana.

artikkelin avainsanat:
hullut jutut joulu