Netflix
04:10 - 26.12.2022 / tv-sarjat / Findance
Netflix tarjoaa tänään vakoojasarjan rakastetun brittitähden kera

Charlie Cox (Daredevil) palaa Netflix-suoratoistopalveluun uudella jännittävällä vakoilusarjalla nimeltä Treason.

Viisiosainen minisarja saapuu Netflixiin katsottavaksi tänään.

Sarjan pääosissa nähdään Charlie Cox, Oona Chaplin ja Olga Kurylenko, ja sen ohjaavat Louise Hopper ja Sarah O'Gorman.

Tarina pyörii Adam Lawrencen (Charlie Cox) ympärillä, joka on MI6-agentti, jolla on ongelmallinen historia. Kun menneisyys saa hänet kiinni Karan (Olga Kurylenko), venäläisen vakoojan, jonka kanssa hänellä on yhteinen monimutkainen menneisyys, hän joutuu kyseenalaistamaan kaiken ja jokaisen elämässään. Karan, Adamin ja hänen vaimonsa Maddyn (Oona Chaplin) välille muodostuu kolmiyhteys; kolme ihmistä, jotka yrittävät paljastaa toistensa salaisuuksia, navigoida poliittisissa ja diplomaattisissa suhteissa ja samalla pitää kiinni yksityiselämästään ja rakkaistaan.

Evening Standard -lehden haastattelussa 40-vuotias brittinäyttelijä Cox ilmaisi innostuksensa vakoojagenreä kohtaan sanoen:

- Olen suuri fani - eivätkö kaikki ole? Se on niin hieno genre dramatisoitavaksi.

Huolimatta rakkaudestaan vakoilutrilleri-genreen Cox on vakuuttanut, että hänestä itsestään tulisi kamala vakooja:

- Olen kamala valehtelija. Ja kun pitää tehdä jotain salaa - tähän aikaan vuodesta joulun aikaan, kun pitää olla salassa lahjojen ja muiden asioiden kanssa, olen aivan katastrofi.

Pääosakolmikon lisäksi Treasonin näyttelijäkaartiin kuuluvat Oscar-ehdokas Ciaran Hinds, Adam James, Tracy Ifeachor, Beau Gadsdon, Avital Lvova, Samuel Leakey ja Alex Kingston. Minisarjan musiikin on säveltänyt Jamie Salisbury.

Traileri alkaa repliikillä: "36 tuntia sitten MI6:n päällikkö yritettiin tappaa", ja alusta alkaen näyttää siltä, että kaikki on osa ilkeää suunnitelmaa. Coxin esittämä Adam Lawrence, nuori isä, jolla on vähän asiantuntemusta, ylennetään komentajalinjalla päällikön paikalle. Pian asiat alkavat mennä pieleen Adamin ja hänen perheensä kannalta, ja hänen vaimonsa Maddy alkaa epäillä hänen syyttömyyttään.

Katso Treason-sarjan traileri alla: