Sony Pictures Entertainment
18:10 - 21.12.2022 / elokuvat / Findance
Viaplay tarjoaa tänä vuonna vielä kolme kovanluokan elokuvaa

Viaplay tarjoaa tänä vuonna vielä kolme kovanluokan elokuvaa, joista jokainen tarjoaa omanlaisensa elämyksen.

Ensimmäinen näistä keväällä 2022 ensi-iltaan tullut Sonyn Marvel-elokuva Morbius, jonka pääosassa nähdään Jared Leto.

Morbius seuraa vaarallista ja harvinaista veritautia sairastavaa tohtoria Morbiusta, joka päättää pelastaa toiset samalta kohtalolta ja ryhtyy vaaralliseen uhkapeliin. Marvel-sarjakuviin perustuva elokuva saapuu Viaplay-palveluun perjantaina 23. joulukuuta.

Toinen odotettu Viaplay-elokuva on 70 on vain numero, joka on kotimainen komedia viime vuodelta. Se on katsottavissa 29.12. alkaen.

Elokuva kertoo laulaja Seijasta (Hannele Lauri), joka säihkyy yleisön rakastavien katseiden valossa, mutta ei päästä ketään lähelleen. Seija tapaa biisinkirjoitusleirillä Laurin (Mikko Nousiainen) ja rakastuu. Nyt hänen olisi astuttava jumalattaren korokkeeltaan ihmisten pariin - ja kestettävä sen seuraukset.

Kolmantena elokuvana nähdään on ruotsalainen Viaplay-alkuperäiselokuva R.S.V.P., joka rakentuu yhdeksästä luvusta, joista jokainen keskittyy eri juhlapyhään neljän vuoden aikana.

Kertomuksen keskiössä on Klara (Lisa Carlehed), jonka jatkuva rakkauden etsintä saa hänet yhä enemmän kyseenalaistamaan, onko rakkautta edes olemassa.