HBO Max
20:10 - 24.12.2022 / tv-sarjat / Findance
Näitä neljää HBO Max -uutuussarjaa odotetaan
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

HBO Max julkaisee vuonna 2023 jälleen valtavan joukon uutuussarjoja, mutta erityistä odotusta kohdistuu näihin neljään sarjaan:

The Last of Us

The Last of Us perustuu suosittuun videopeliin ja saa ensi-iltansa 16. tammikuuta 2023.

Sarjaa tähdittävät Pedro Pascal ja Bella Ramsey, ja sen ovat käsikirjoittaneet Craig Mazin ja Neil Druckmann. Sarja kertoo tarinan karaistuneesta selviytyjästä Joelista, jonka tehtävänä on salakuljettaa 14-vuotias Ellie pois vainotulta eristysalueelta.

White House Plumbers

White House Plumbers -sarjan saa ensi-iltansa vuonna 2023 ja on Emmy-palkitun David Mandelin ohjaama minisarja, jonka tähdittävät Woody Harrelson ja Justin Theroux.

Viisiosainen sarja kertoo tarinan siitä, kuinka Watergaten takana olleet Nixonin poliittiset sabotöörit E. Howard Hunt ja G. Gordon Liddy päätyivät vahingossa tuhoamaan presidentin, jota niin innokkaasti yrittivät suojella. Sarjan näyttelijöitä ovat lisäksi Lena Headey, Judy Greer, Domhnall Gleeson, Kathleen Turner, David Krumholtz ja Kiernan Shipka.

Rain Dogs

Kahdeksasta jaksosta koostuva komediasarja Rain Dogs on HBO:n ja BBC:n yhteistuotanto. Sid Gentle Films Ltd:n tuottama sarja on Cash Carrawayn käsikirjoittama ja kertoo tarinan äidinrakkaudesta, syvälle juurtuneista, tulisista ystävyyssuhteista sekä köyhyyden ja ennakkoluulojen nujertamasta lahjakkuudesta.

Sarjan tähtiä ovat Daisy May Cooper, Jack Farthing, Ronke Adekoluejo, Gloria Duken ja debyyttiroolinsa tekevä Fleur Tashjian.

The Idol

The Idol saapuu HBO Maxille vuoden 2023 aikana. Se on Sam Levinsonin ja Abel "The Weeknd" Tesfayen luomus, jonka pääosassa on Lily-Rose Depp (kuvassa).

Sarja kertoo tarinan nousevasta poplaulajasta, joka aloittaa suhteen arvoituksellisen, salaista kulttia johtavan yökerho-omistajan kanssa.

The Idolissa nähdään myös edesmenneen Anne Hechen viimeinen tv-esiintyminen.