Tuuli Nikki
13:25 - 20.12.2022 / musiikki / Findance
Sana ilahduttaa jälleen joulukalenterikuvillaan

Modernia poppia ja räppiä yhdistelevä Sana ilahdutti seuraajiaan viime vuonna instagramin stooriosiossa kuvajoulukalenterilla, joka sai suurta suosiota. Niimpä tänäkin vuonna seuraajat saavat ihailtavaksi päivittäin vaihtuvan kuvan. Koko kalenteri löytyy jouluun asti myös Sanan instagramin kohokohdista.

- Sain paljon toiveita, että pitäisi tänäkin vuonna laittaa vastaava joulukalenteri. Syksy on ollut tosi kiireinen, enkä ole ehtinyt napata hirveästi uusia kuvia, joten kalenterissa on mukana vanhempiakin otoksia, 50 Centin Suomen kiertueella marraskuussa esiintynyt Sana kertoo Findance.comille.

Sanan vuosi on ollut muutoksia täynnä. Artisti julkaisi tänä vuonna kolme singleä (Uudestaan, Tie, Sekopää) ja laittoi keikkakokoonpanonsa uusiksi.

- Keikkailin vuosia taustalaulajan kanssa, ja nyt oli aika siirtää hänet sivuun ja alkaa kehittämään itseäni entistä enemmän laulajana ja esiintyjänä. Mukaan tulivat rumpali, kitaristi ja kaksi tanssijaa, joiden kanssa ollaan valmisteltu uutta showta. Keikkamyynti siirtyi GramoPopille, ja nyt toivotaan ensi vuodelle pajon keikkoja.

Muutosten ohella Sanan vuoden kohokohtiin lukeutuu esiintyminen 50 Centin Suomen kiertueella.

- Oli mieletöntä päästä lämppäämään niin suurta artistia! En olisi ikinä voinut edes kuvitella, että minua pyydetään mukaan. Se oli hieno ja opettavainen kokemus, joka antoi paljon uskoa omaan tekemiseen. Toki kolikolla on aina kääntöpuolensa, ja jouduin kiertueen takia melkoisen nettivihan kohteeksi. Aina se vaan yllättää, miten jotkut ihmiset viitsivät käyttää energiansa toisten lyttäämiseen ja haukkumiseen, Sana huokaa.

- Mutta minä käännän senkin voimavaraksi ja puran ajatukset musiikkiini. Tammikuussa päästäänkin kuulemaan tuoreimpia fiiliksiä uuden biisin muodossa. Se on jotain, mitä en ole ennen tehnyt. Uskon monien yllättyvän, Sana toteaa salaperäisesti.

Alta pääset Sanan Instagramiin ja tarinaosioon, jossa joulukalenterijulkaisut nähdään!

Junttiräp ansaitsee oman Spotify-soittolistansa! - Spekti-uutuus Tirehtööri, vanha Portion Boys, Petri Nygård, Pasi ja Anssi, Teflon Brothers... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!

artikkelin avainsanat:
joulu Sana Sanna Rönnberg


Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!