Stephanie Bissonnette
05:13 - 20.12.2022 / viihde / Findance
Stephanie Bissonnette, 32, on kuollut
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Broadway suree rakastetun tanssinopettajan, koreografin ja esiintyjän Stephanie Bissonnetten kuolemaa.

Hän menehtyi lauantaina 32-vuotiaana pitkäaikaisen aivosyöpäkamppailun jälkeen, raportoi Deadline.

Bissonnette tunnettiin parhaiten Dawn Schweitzerin roolistaan Broadway-musikaalissa Mean Girls. Hän liittyi tuotantoon sen alusta lähtien vuonna 2018 ja oli rakastettu näyttelijäkaartin jäsen aina diagnoosiinsa asti vuonna 2019. Hoidosta huolimatta hän palasi rohkeasti takaisin esitykseen ja jatkoi esiintymistä.

- Sydämemme ovat särkyneet, kun Mean Girls -yhteisö suree Stephanie Bissonnetten menetystä, tuotanto kertoi sosiaalisessa mediassa.

- Alkuperäinen Dawn Sweitzerimme Stephanie oli osa seuruettamme ensimmäisestä esityksestä viimeiseen esitykseen.

- Hän täytti teatterimme naurullaan ja ystävyydellään, inspiroi meitä taisteluhengellään ja rohkeudellaan ja koristeli näyttämöämme hurjimmalla lahjakkuudella, jonka Broadway on koskaan tuntenut.

Bissonnette oli valmistunut Point Parkin yliopiston Conservatory of the Performing Arts -yliopistosta. Muutettuaan New Yorkiin hän alkoi opettaa ja tehdä koreografioita.

Hän on tehnyt koreografioita muun muassa The Muny -teatterille, Riverside-teatterille, Shakespeare Theatre Companylle ja Seven Angels -teatterille. Hän esiintyi myös musiikkivideoissa, muun muassa Keith Urbanin Never Comin' Downissa.

Stephanie Bissonnette oli mukana myös dokumenttielokuvassa Ensemble, joka kertoi Broadwayn tanssijoista vuoden 2020 pandemiasulkujen aikaan. Dokumentti on katsottavissa Broadway on Demand -palvelussa.

Kunnianosoituksena Bissonnetten muistolle Mean Girls -tuotanto kannusti kaikkia tekemään jotain rakastamaansa hänen kunniakseen.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!