CBS
16:10 - 26.12.2022 / viihde / Findance
Big Brother -tähteä syytetään kiinteistönvälitykseen liittyvästä huijauksesta

Pennsylvaniassa on nostettu syyte Amanda Zachmania, entistä Big Brother -tähteä, ja hänen Floridassa sijaitsevaa MV Realty -yhtiötään vastaan, koska hänen väitetään pyörittäneen "kodinomistajan etuuksia" koskevaa huijausta.

Ohjelman 15. tuotantokaudella esiintynyttä Zachmania syytetään siitä, että hän tarjosi asiakkaille kertaluonteisen etukäteismaksun vastineeksi yksinoikeudesta listata heidän kotinsa kiinteistömarkkinoille seuraavat 40 vuotta, mikäli asunto laitetaan myyntiin.

Syyttäjänvirasto väittää kuitenkin, että Zachman ja hänen yrityksensä laiminlöivät kertoa selkeästi asunnonomistajille, että jos he yrittävät perua sopimuksen ennen kuin neljä vuosikymmentä on kulunut, heitä uhkaavat ankarat rangaistukset.

TMZ:n haltuunsa saamien asiakirjojen mukaan syyttäjänvirasto toteaa, että MV Realty on johtanut kodinomistajia harhaan väittämällä, ettei heille aiheudu minkäänlaisia riskejä tai kustannuksia, elleivät he päätä myydä. Monet asunnonomistajat kokevat, että heitä on käytetty sopimuksen puitteissa hyväksi.

MV Realty sanoo lausunnossaan, että se on auttanut yli 30 000 tyytyväistä asiakasta Homeowner Benefit Agreement (HBA) -sopimuksensa avulla. Se myös kiistää kaikki syytökset epäreiluista tai harhaanjohtavista käytännöistä.

Zachman, jolla oli Big Brother -kautensa aikana "showmanssi" kilpailijatoverinsa McCrae Olsonin kanssa, sijoittui ohjelmassa seitsemänneksi. Nähtäväksi jää, miten oikeusjuttu vaikuttaa hänen maineeseensa.

Katsopa vielä Suomen paras bilelista Spotifyssa - lupaamme parhaat bileet! Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!