DC Entertainment
06:20 - 15.12.2022 / elokuvat / Findance
Henry Cavill joutuu sittenkin jättämään Superman-roolin
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

DC Filmsin uudet johtajat Peter Safran ja James Gunn ovat paljastaneet suunnitelmansa uudesta Teräsmies-elokuvasta. Gunn kirjoittaa parhaillaan käsikirjoitusta, ja se keskittyy Teräsmiehen alkuaikoihin, mutta se ei ole varsinainen syntytarina.

Viimeaikaisissa DC:n elokuvissa Teräsmiestä näytellyt Henry Cavill ei palaa uuteen elokuvaan. Näyttelijä sanoi lausunnossaan: "Minun vuoroni pitää viittaa on ohi".

DC-pomot ovat käyneet keskusteluja Ben Affleckin kanssa, joka esitti Batmania aiemmissa DC-elokuvissa, jotta hän pysyisi DC-universumissa, mutta eri ominaisuudessa: ohjaajana. Affleckin on kuitenkin määrä palata vielä Batmanin rooliin kesäkuussa ilmestyvässä The Flash -elokuvassa.

Uudesta projektista kertovassa twiitissään Gunn sanoi, että DC:n suunnitelma on "valmis" ja että "suunnitelmassa on muun muassa Teräsmies". Hän jatkoi, että elokuva keskittyy Teräsmiehen elämän aikaisempaan vaiheeseen ja että Cavill ei näyttele hahmoa.

Cavill ilmoitti aiemmin palaavansa Teräsmiehen rooliin, mutta uudet suunnitelmat muuttivat kuviota. Näyttelijä itse julkaisi seuraavan tiedonannon Instagramissa:

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!