Rainy Day Entertainment
14:50 - 10.10.2022 / elokuvat / Findance
Insite - Eric Roberts tähdittää suomalaista elokuvaa

Suomalainen draamaelokuva, Insite, saapuu ensi-iltaan 4. marraskuuta 2022.

Jere Koistisen ohjaamama elokuva kuvattiin vuonna 2019 Helsingissä, Los Angelesissa ja Saimaan ympäristössä.

Leffassa näyttelevät Hollywood-legenda Eric Roberts sekä mm. Cameron Duckett, Keenan Proctor, Janni Hussi, Jarkko Tamminen, Mia Ehrnrooth, Pete Poskiparta ja Jenni Alexandrova.

- Ystäväni halusi tehdä yritysmaailmaan liittyvä elokuvan. Meillä ei ollut mielestämme täysin realistista kuvaa isojen yrityksen toiminnasta ja siihen liittyvästä maailmasta, joten sijoitimme elokuvan fantasiamaailmaan. Näin saimme myös Savosta maailmanlaajuisen bisnesmiesten seikkailun päänäyttämön, ohjaaja Koistinen toteaa.

Kun nuori amerikkalaismies Ryan (Cameron Duckett) kuulee, että Suomessa asuvan naisen liikemies-isä Kenneth (Jarkko Tamminen) on kuollut ja jättänyt hänelle omaisuutensa, hänellä ja hänen parhaalla ystävällään Jerryllä (Keenan Proctor) on mahdollisuus paeta paeta ongelmiaan maailman toiselle puolelle - tosin epämiellyttäviin lapsuuden maisemiin ja muistoihin.

Uusi elämä antaa Ryanille tilaisuuden oppia lisää isänsä elämäntyöstä - erityisesti perinnön salaperäisestä osasta Insitesta, jota liikemies Derek (Eric Roberts) ja hänen oikea kätensä Ivy (Mia Ehrnrooth) havittelevat. Ryania tukevat ja suojelevat hänen isänsä entinen avustaja Nita (Janni Hussi) ja koodari Leo (Antti Kyllönen). Perintö tuo mukanaan uusia ongelmia, eivätkä vanhat uhat jätä häntä rauhaan.

Insite
Kuva: Rainy Day Entertainment

Insite - traileri