AMC
10:13 - 04.10.2022 / tv-sarjat / Findance
Disney+ jatkaa The Walking Dead -sarjaa - Suomalaisten suosikkihahmot selvitetty

Disney+ on startannut The Walking Dead -sarjan 11. tuotantokauden kolmannen osan.

Nyt katsottavissa on uusi jakso Lockdown. Sarjan päättävästä kaudesta on vielä jäljellä seitsemän jaksoa, jotka ilmestyvät suoratoistopalveluun aina maanantaisin.

Samalla Disney+ on selvittänyt suomalaisten mielipiteitä sarjasta.

Ylivoimainen enemmistö (53 %) vastaajista valitsi suosikkihahmokseen Norman Reedusin esittämän Daryl Dixonin. Andrew Lincolnin esittämä Rick Grimes sijoittui toiseksi 17 prosentin ääniosuudella, kun taas Jeffrey Dean Morganin esittämä Negan oli kolmas 8 prosentin ääniosuudella.

Kysyttäessä, mikä oli sarjan mieleenpainuvin hetki, peräti 59 prosenttia vastasi, että se oli kohtaus, jossa Negan esitellään seitsemännen kauden avausjaksossa. Samassa kohtauksessa Glennille ja Abrahamille esitellään Lucillen pesäpallomaila.

Toiseksi mieleenpainuvin hetki (6 %) faneille oli se, kun Rick herää koomasta uuteen maailmaan sarjan ensimmäisessä jaksossa.

Kolmanneksi mieleenpainuvin (5 %) oli toisen kauden kohtaus, jossa Sophia-tyttö astuu ulos ladosta muuttuneena kävelijäksi.

Fanien suosikkipahis oli Negan, joka sai peräti 78 % vastaajista, ja toiseksi tuli sarjan 3. ja 4. kaudella David Morisseyn esittämä Philip "The Governor" Blake, joka sai 13 % äänistä. Samantha Mortonin esittämä "Alpha" oli kolmannella sijalla 6 prosentin ääniosuudella.

Sarjan fanit toivovat Rickin palaavan ja Darylin ja Neganin selviävän hengissä

Jopa 90 prosenttia vastaajista sanoi haluavansa Rickin palaavan sarjan viimeisissä jaksoissa. Kun faneilta kysyttiin, kenen he haluaisivat nähdä selviytyvän sarjan loppuun asti, 69 prosenttia vastasi, että Darylin. 16 prosenttia sanoi haluavansa eniten Neganin selviytyvän. Carol ja Maggie saivat kumpikin 5 prosenttia vastauksista.

The Walking Dead - traileri